Hinnat ja varaa

Risteilyt
Etsii hakutuloksia...
Etsii hakutuloksia...

Parasta Thaimaassa

TUIlta saat avaimet koko Thaimaahan – tunnetuista lomakohteista pieniin saariin ja rantoihin, joiden hiekkaan saat painaa oman jalanjälkesi. Voit myös räätälöidä itse oman lomasi yhdistelemällä saman saaren tai rannikon lomakohteita keskenään. Olemme luokitelleet hotellimme niin, että sinun olisi mahdollisimman helppo löytää juuri sopiva hotelli. Perheille sopivat esimerkiksi Blue Village Exotic -hotellit ja ilman lapsia matkustaville suosittelemme Blue Couples -hotelleja. Muita valikoituja hotellejamme ovat esim. Rantahotellit, edulliset Perhelöytö -hotellit ja hemmotteluun De Luxe hotellit.

TUI toivottaa sinut tervetulleeksi Thaimaahaan!

Kaikki lomakohteet Thaimaa A-Ö

Thaimaa


 
Ei voimassaolevia tarjouksia Thaimaafrom {var_departure_name}

Katso muut tarjoukset »

Tema-kiertomatka - Matkat kulttuuriin ja luontoon

MatkakohdeMatkakohde
Mahtava MekongLähde mukaan Mekongjoelle ja kolmeen maahan. Kuljet maalla ja merellä, joilla ja järvellä, näet viidakkotemppelit ja Angkor Watin. Matkan päätteeksi nautit lomasta Koh Changilla.Thaimaan kiertomatkaKoe veneretki Bangkokin kanaaleissa ja lauttamatka Kwaijoella. Näet vuoristoheimojen pohjoinen Thaimaa ja Chiang Mai ja päätät kiertomatkan muutaman päivän rantalomaan Hua Hinissä.
Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsätLähde mukaan kiertomatkalle kauniiseen Thaimaahan. Viikon viidakkovaellusten, veneretkien ja temppeli-käyntien jälkeen voit vielä jäädä viikoksi rentoutumaan Finnmatkojen lomakohteeseen.Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsätLähde mukaan kiertomatkalle kauniiseen Thaimaahan. Viikon viidakkovaellusten, veneretkien ja temppeli-käyntien jälkeen jäät vielä toiseksi viikoksi rentoutumaan Ao Nangin lomakohteeseen.

Lue lisää Thaimaa

Hyvä tietää Thaimaa

Vinkkejä Thaimaan lomalle.

Lisätiedot

Sää Thaimassa.

Lisätietoa lomakausin säästä.

Sää

Retkiä Thaimaassa.

Lähde snorklaamaan tai elefanttisafarille.

Retket
x
 
Etsii hakutuloksia...
Etsii hakutuloksia...
Pieni hetki - haku käynnissä...