Äkkilähdöt

Edullisia matkoja aurinkoon nopeimmille

Varaa edulliset TUIn äkkilähdöt tältä sivulta tai soita äkkilähtönumeroon 0303 60 602. (Katso puheluhinnat ja aukioloajat)

Voit myös varata pelkät halvat lennot TUIlta, jolloin järjestät majoituksen omatoimisesti.

Kun löydät sopivan äkkilähdön, varaa matkasi heti. Äkkilähdöillä paikkoja on rajoitetusti ja edullisimmat matkat myydään nopeasti!

Etsitkö matkaa yhdelle? Alla olevassa listassa näet äkkilähdöt vähintään kahdelle matkustajalle. Katso kaikki matkat ja vaihda matkustajamääräksi 1 aikuinen.

Tutustu myös muihin edullisiin matkoihin

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Äkkilähtöjen hinnat ovat alkaen-hintoja (hinta määräytyy matkustajamäärän ja äkkilähtötyypin mukaan). TUIn lomalennolla (lentotunnukset muun muassa BLX, X3, TOM, EVE, DY, JTG, JTF) ei lentokoneeseen voi varata ateriaa, jos lähtöön on alle kolme päivää. Ateriaa ei voi ostaa enää myöskään koneesta. Mikäli lähtöön on varaushetkellä alle 45 vrk, tulee internetistä varattaessa koko matkan hinta suorittaa verkkopankilla tai luottokortilla matkavarauksen päätteeksi.