TUIn sovellukset

Hae lomainspiraatiota, varaa matka, kysy
oppailta tai vietä aikaa Bamsen seurassa

TUI-sovellus – täydellinen lomaopas

Unelmoi, varaa matka, tarkista lentoajat, kysy oppailta ja varaa retkiä. Lataa TUI-sovellus App Storesta tai Google Playsta.

Bamse Club -sovellus

Tapaa Bamse, aivan kuin olisit lomalla TUIn lomakohteessa! Lataa Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta.

Lomainspiraatiota Apple TV:stäsi

HD-tasoisia lomaunelmia, inspiraatiota ja Bamse-videoita lapsille – suoraan kotisohvaltasi! Lataa TUIn Apple TV -sovellus App Storesta.

TUI-sovellus

TUI-sovelluksesta löydät kaiken tärkeän tiedon ennen lomaasi sekä lomasi aikana. Sovelluksesta löydät retket, lomakohteesi säätiedot ja lentotiedot sekä paljon muuta. Lomasi lähestyessä, lähtölaskenta kertoo kuinka monta päivää, tuntia ja minuuttia lähtöön on aikaa.

560x314-tui-appen.jpg

Täydellinen lomaopas

• Lähtölaskenta kertoo kuinka paljon lomaasi on aikaa
• Kysy oppailtamme – saat vastauksen nopeasti
• Tarkastele säätilaa lomakohteessasi
• Varaa retkiä 

Hyvä tietää TUI-sovelluksesta

Tiedot lomastasi (kun olet sisäänkirjautuneena) ovat käytössä myös offline-tilassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista tiedonsiirtomaksuista kun haluat tarkistaa varauksesi tietoja. Luonnollisesti tarvitset internet-yhteyden kun haluat tarkastella paikallista säätä lomakohteessasi, varata retkiä tai etsiä ja varata seuraavaa lomamatkaasi.

Kirjautuaksesi sovellukseen tarvitset:

• Varausnumerosi
• Sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi jota käytit varausta tehdessäsi

Kirjautuminen sovellukseen ei ole toistaiseksi mahdollista, mikäli olet varannut esim. määrittelemättömän majoituksen, risteilyn tai erikoismatkan. Sovellus toimii sujuvimmin, kun kieliasetuksena on suomi.

Bamse Club -sovellus

Paras perheloma on paljon muutakin kuin lomalla vietetty aika. Yhtä tärkeitä ovat loman odotus, perhoset vatsassa kun lentokone nousee ilmaan ja matka lomakohteeseen alkaa, sekä muistot hauskoista hetkistä loman jälkeen. Nyt voit tavata Bamsen myös mobiilissa! Lataa Bamse Club -sovellus ja voit pelata, laulaa, tanssia ja oppia uusia asioita Bamsen kanssa, vuoden jokaisena päivänä!

Bamsen lomamaailma

Jokaisella Bamsen saarella on paljon hauskaa tekemistä – kiperistä peleistä elokuvateatteriin, jossa voit nähdä kaikki Bamse-videot.

Hiekkalinna

Rakenna hiekkalinna valmiita hiekkalinnan osia apuna käyttäen.

Bamsen piilotetut tavarat

Bamsen ilkikurinen ystävä on piilottanut Bamsen tavaroita ympäri allasaluetta. Löydätkö sinä ne?

Makuelämyksiä Bamsen kanssa

Tiedätkö mikä on Bamsen herkkuruokaa? Entä mistä Bamse ei pidä?

TUIn oma sovellus Apple TV:lle

Maailmanympärysmatka kotisohvaltasi

Yli 30 HD-tasoista kohdevideota, haastatteluja ja lomavinkkejä. Lapsille oma osio, jossa runsaasti Bamse-videoita. Lataa "TUI – matkakohteita ja inspiraatiota" -sovellus Apple TV:n sovelluskaupasta.

Kerro meille, mitä pidät sovelluksistamme!

Mistä pidät erityisesti? Entä missä olisi parannettavaa? Ehkä löydät jotain, mikä ei toimi mielestäsi lainkaan. Voit mielellään lähettää meille palautetta osoitteeseen appfeedback@tui.se. Kirjoita viestin aihekenttään, mitä sovellusta palautteesi koskee.