Lisätietoa mahdollisesta ilmailualaan liittyvästä lakosta | TUI.fi

Sivua päivitetään tarpeen mukaan

16.02.2017 15:51

Media raportoi mahdollisesta ilmailualaan liittyvästä lakosta, joka voi toteutuessaan mahdollisesti vaikuttaa rajattuun määrään TUIn asiakkaita. Tällä hetkellä matkustamohenkilökunnan mahdollisen työnseisauksen on toteutuessaan ilmoitettu ajoittuvan sunnuntaista 5.3. klo 00.00 maanantaihin 6.3. 23.00 ja sunnuntaista 12.3. klo 00.00 maanantaihin 13.3. klo 23.00. Huomioithan, että nämä päivät saattavat muuttua milloin tahansa. Olemme yhteydessä lakon osapuoliin saadaksemme ajantasaista tietoa.

Työmarkkinakonfliktit ovat herkkiä asioita. Matkanjärjestäjänä emme ole aktiivisesti osana neuvotteluissa, mutta seuraamme tilannetta tarkasti. Pidämme tiiviisti yhteyttä lentoyhtiön edustajiin, jotka seuraavat tilanteen kehitystä ja ryhdymme varotoimenpiteisiin mahdollisuuksien mukaan.

Jotta emme vaikuta meneillään olevaan osapuolten väliseen vuoropuheluun, emme kommentoi neuvotteluja. Ymmärrämme, että asiakkaillamme voi olla kysymyksiä tulevista lomistaan, mutta valitettavasti mahdollisuutemme vastata kysymyksiin asiasta on rajallinen.

Teemme parhaamme, jotta asiakkaamme, joihin lakko mahdollisesti vaikuttaisi, saavat tiedon asiasta heti kun tieto on saatavilla. Mikäli muutoksia matkoihin olisi tulossa, kerromme niistä niin pian kuin mahdollista. Normaalit matkaehdot ovat voimassa.