Inspiration
Blue Star Medora Auri

Blue Star Medora Auri

2016-11-02

Kroatia on viime vuosina saavuttanut aseman yhtenä trendikkäimmistä lomakohteista. TUIn suoralla lennolla Adrianmeren kristallinkirkkaat vedet, kotoisat lomakylät, paikalliset herkut ja tasokkaat hotellit ovat vain kolmen tunnin matkan päässä.

Nyt Kroatia on entistä houkuttelevampi lomakohde myös lapsiperheille. Heinäkuussa 2016 avattu uusi perhehotellimme Blue Star Medora Auri on moderni rantahotelli Makarskan Rivieran kauniissa maisemissa.

Voit valita aktiviteetteja, uimista ja lounge-oleskelua rannalla sopivasti omien mieltymystesi mukaan. Hotellin ja rannan välissä kulkevaa rantakatua pitkin pääset viehättävään Podgoran kalastajakylään, jossa on ravintoloita, kauppoja ja pieni venesatama.

Hotelli on jo ehtinyt hurmaamaan ensimmäiset vieraansa. Kiitosta ovat saaneet niin hotellin sijainti, uima-altaat ja ranta, ruoat, huoneet kuin sängytkin… Lue asiakaspalautteita Blue Star Medora Auri -hotellista tästä. 

 

Rento perhelomakohde
”Hyvä aamiainen jossa jokaiselle jotain. Mukavat sängyt, hotelli uusittu juuri. Uima-allas ja ranta oikein passelit 6v kanssa lomailuun. Uimatossuja myydään melkein hotellin ovella. Hotellin rantaravintolasta kylän parhaat ruoat. Rento, ihana loma 2 aikuista ja 6v lapsi. Vuokra-autolla päiväretki Dubrovnikiin superhelposti.”
MCHANNAH, SYYS 2016

Bamse Blue Star Medora Aurissa

Bamse piipahtaa vierailulla hotellilla.

Uima-allas Blue Star Medora Aurissa

Uima-altaissa viihtyy koko perhe.

Tasokasta ruokaa Blue Star Medora Aurissa

Hotellin ruoka on tasokasta.

Rantakatua

Rantakatua pitkin pääset Podgoran kylään.

Ravintola Blue Star Medora Aurissa

Taste-baarissa voit nauttia laadukkaasta kahvista ja viineistä.

Lue lisää Blue Star Medora Auri -hotellista tästä.