Inspiration
Kanariansaarten risteilyt

Kanariansaarten risteilyt

2016-11-13

Kanariansaarten risteily on mukava tapa nähdä tuttuja kohteita uudella tavalla. Thomson Majesty -risteilyaluksella on kolme eri matkareittiä, joista jokaisella näet ja koet erilaisia kohteita, samalla nauttien aluksen palveluista.

Kanariansaaret ovat keskenään hyvin erilaisia. Risteily on helppo ja mukava tapa tutustua saarten monimuotoisuuteen yhden loman aikana. Lähes joka aamu risteilyalus saapuu uuteen kohteeseen. Thomson Majestyn reitit kiertävät niin vehreällä La Palman saarella, kukkaparatiisi Madeiralla kuin Marokon Agadirissa. Risteilyllä voit tutustua tutumpien Teneriffan ja Lanzaroten lisäksi myös Kanariansaarten pienempiin saariin El Hierroon ja La Gomeraan. Tutustu eri reittivaihtoehtoihin ja valitse suosikkisi!

Aamuisin voit nousta maihin ja tutustua kohteeseen omin päin tai lähteä mukaan järjestetylle retkelle. Halutessasi voit myös jäädä alukselle nautiskelemaan aluksen aurinkokannelle ja uima-altaalle, kauneus- ja hyvinvointihoitoihin tai vaikkapa kuntosalille.

Risteilyn hintaan sisältyy täysihoito, joten ruokahuollosta on huolehdittu puolestasi. Illalla laivan jatkaessa matkaansa on mukava rentoutua aluksen ravintoloissa ja viihtyä iltaohjelman parissa.

Halutessasi voit yhdistää Kanariansaarten risteilyyn viikon rantaloman Gran Canarialla. Kohteen ja hotellin voit valita itse TUIn laajasta valikoimasta.

 

Lue lisää Madeiran, Marokon ja Lanzaroten risteilystä 

Lue lisää La Palman, Madeiran ja Teneriffan risteilystä

Lue lisää Madeiran, El Hierron ja La Gomeran risteilystä

TUIn risteily Kanarialla Thomson Majesty -aluksella käy myös Lanzarotella

Kanariansaarten risteily kiertää eri saarilla, muun muassa kauniilla Lanzarotella.

TUIn risteily Kanarialla käy myös Madeiran saarella.

Voit vierailla myös luonnonkauniilla Madeiran saarella.

Marokko on yksi Thomson Majestyn kohteista.

Yksi Thomson Majestyn reiteistä käy markkinoistaan tunnetussa Marokossa.

Johanna