Inspiration
Paratiisirannikko Costa de la Luz

Paratiisirannikko Costa de la Luz

2016-11-03

Espanjan Aurinkorannikko on monille suomalaisille tuttu, mutta Espanjalla on rannikkoa Atlantinkin puolella. Aivan Portugalin rajan tuntumassa sijaitsee Isla Cristinan viihtyisä pieni kalastajakylä yhdellä Espanjan upeimmista rannoista. Tätä TUIn uutuushotellia suosittelemme erityisesti rauhaa ja romantiikkaa lomaltaan kaipaaville pariskunnille.

3 syytä valita Isla Cristina

Sevillalaista tunnelmaa

140 kilometrin päässä Isla Cristinasta sijaitseva Sevillan suurkaupunki on koko eteläisen Espanjan kulttuurin, taiteen ja liike-elämän keskus. Kaupunki on ehdoton retkikohde niin kulttuurin kuin jalkapallonkin ystävälle. Aito espanjalainen tunnelma on vahvasti läsnä Isla Cristinan kylässäkin, sillä se on suosittu lomakohde Sevillan asukkaiden keskuudessa.

Pinjametsiä ja lintubongailua

Isla Cristinan alue on tunnettu runsaista pinjamäntymetsistä, jotka tuovat mielenkiintoisen kontrastin valkoisen hiekan rinnalle. Luonnonystävän ja lintubongarin kannattaa tehdä retkiä lähiympäristöön. Esimerkiksi luonnonsuojelualue Marismas de Isla Cristinan kosteikolla pesii harvinaisia lintuja.

TUI Sensimar -hotelli aikuisille

Aikuisille suunnattu TUI Sensimar Isla Cristina Palace & Spa -hotelli tarjoaa täydelliset puitteet rauhalliseen yhdessäoloon. Tarjolla on paljon eri tapoja rentoutua rannalla löhöilystä spa-hoitoihin ja teemaillallisista lobbybaarissa jutusteluun. Mikä voisi olla romanttisempaa kuin kävellä käsi kädessä pitkin kilometrien pituista hiekkarantaa ja poiketa välillä polulle pinjametsän siimekseen?

 

costa-de-la-luz-840-i_0301977

Costa de la Luzissa on pitkä hiekkaranta.

costa-de-la-luz-840-i_0301983

Rannikolla on idyllisiä kyliä.

costa-de-la-iuz-840-i_0303232

Näkymä TUI Sensimar Isla Christina Palace & Spa -hotellista.

costa-de-la-luz-840-i_0303256

Hotellilla on vehreä puutarha.