Inspiration
Hyppää laivaan Korfulta

Hyppää laivaan Korfulta

2016-11-11

Risteilyt Välimerellä Thomson Dream -aluksella ovat ensi kesän uutuus TUIlta. Risteilyt ovat helppoa lomailua, jolla koet paljon saman loman aikana. Valittavanasi on neljä kiehtovaa risteilyä Välimerellä ja Adrianmerellä.

Risteily Thomson Dream -aluksella suuntaa niin Venetsiaan, Kroatiaan ja Montenegroon kuin Kreikan kauniille rannikolle ja saarille kuten Kreetalle ja Zakynthokselle. Risteilyt lähtevät matkaan Korfulta, ja halutessasi voit myös yhdistää viikon pituiseen risteilyyn toisen viikon Korfulla.

Risteilijä saapuu lähes joka aamu uuteen satamaan. Voit valita lähdetkö retkelle, tutustutko kohteeseen omin päin vai jäätkö kenties risteilijälle. Tekemistä riittää paljon myös aluksella. Thomson Dreamilla on muun muassa kolme uima-allasta, kaksi poreallasta, terveys- ja hyvinvointikeskus ja kuntosali.

Risteilyillä on täysihoito, joten kaikki ruokailut kuuluvat risteilyn hintaan. Kaikkiaan ravintoloita on aluksella kuusi, ja lisäksi aluksella on baareja, yökerho, kasino ja runsaasti iltaohjelmaa.

Tutustu Välimeren risteilyihin ja kohta olet samaa mieltä kuin niin monet muutkin – risteilyt ovat maailman mukavin tapa matkustaa!

Lue lisää Välimeren risteilyistä Thomson Dreamilla.

TUIn risteilyt Thomson Dream -aluksella Välimerellä

Välimeren risteilyllä voit ihailla kauniita merimaisemia.

TUIn Thomson Dream -aluksella on kolme uima-allasta

Thomson Dream -aluksella on kaikkiaan kolme uima-allasta.

Välimeren risteily Thomson Dreamilla

Risteily rantautuu toinen toistaan kauniimpiin rantakohteisiin.

TUIn Thomson Dream matkaa myös Venetsiaan.

Voit risteillä Thomson Dreamilla myös Venetsiaan.