Inspiration
Thaimaan paras perhehotellimme

Thaimaan paras perhehotellimme

2016-11-06

Family Life Mai Khao Lak -hotelli Thaimaan Khao Lakissa on entistäkin hienompi. Hotellin uusi osa avautuu talveksi ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Voit rentoutua uudella uima-allasalueella tai vesiliukumäissä. Myös swim up -huoneita suoralla käynnillä uima-altaalle on enemmän.

Hotellin uusi osa on iso ja pitkulainen, joten tilaa löytyy sekä aikuisille rentoutumiseen että lasten leikkeihin altaalla. Hotellilla on oma alueensa aikuisille, jolla on oma allas ja myös useimmat swim up -huoneista. Jos varaat sviitin, kattoterassilla sijaitsevaan ravintolaan on vain lyhyt matka. Ravintola on täydellinen romanttisille illallisille!

Luonnollisesti hotellilla on paljon tilaa pärskeille ja leikkimiseen, onhan kyseessä kuitenkin TUI Family Life -hotelli. Lastenaltaassa on vesiliukumäkiä pienemmille ja isommillekin vesipedoille. Myös Bamse vierailee hotellilla useita kertoja päivässä. Perheen nuorimmat lapset voivat myös osallistua Bamse Clubiin.

Hotellin food courtista löydät useita ravintoloita ja hotellin musiikkibaarissa rentoudut virkistävän viihdeohjelman parissa. Suositusta Thea’s Coffee Shop & Juice Bar voit tilata tuorepuristettuja mehuja, smoothieita ja espressopohjaisia kahveja.

Lue lisää TUI Family Live Mai Khao Lak -hotellista

 

Parasta perhelomaa TUI Family Life -hotellissa

TUI Family Life -hotellissa vietät parasta perhelomaa.

TUI Family Life Mai Khao Lak -hotellin swim up -huoneita

Swim up -huoneista pääsee suoraan uimaan.

TUI Family Life Khao Lakissa on useita ravintoloita.

TUI Family Life Mai Khao Lakissa on monipuolinen ravintolatarjonta.