Inspiration
Uusi Sensimar-hotelli Kap Verdellä

Uusi Sensimar-hotelli Kap Verdellä

2016-11-07

TUI Sensimar Cabo Verde on uusi hotelli aikuisille Salin saarella Kap Verdellä. Hotelli sijaitsee aivan valkohiekkaisen Algodoeiro Beachin vieressä Santa Marian kaupungin pohjoispuolella. Täällä vietät taatusti rentouttavan loman.

Nauti Kap Verden miellyttävästä lämmöstä ja auringonpaisteesta hotellin uima-altailla tai pitkällä hiekkarannalla. TUI Sensimar Cabo Verde -hotellissa matkan hintaan sisältyy tasokas All Inclusive. Ravintoloita hotellilla on kaikkiaan neljä.

Halutessasi voit kehittää lomakuntoasi vesiurheilulajien parissa, kuntosalilla tai vaikkapa jooga- tai pilatestunneilla. Hotellin spa tarjoaa erilaisia hoitoja, myös pariskunnille. Iltaisin esitetään viihdeohjelmaa ja livemusiikkia.

Karkinvärisistä taloistaan tunnettu Santa Marian kaupunki on noin viiden minuutin ajomatkan päässä. TUIn retkitarjonnasta löydät monipuolisia lisäaktiviteetteja, muun muassa mönkijäajeluita, veneretkiä ja saarikierroksia.

Paikallisten suosikkisanonta on ”no worries, no stress”, ja pian huomaat saman rennon elämänasenteen tarttuneen sinuunkin.

Lue lisää TUI Sensimar Cabo Verde -hotellista.

 

Kap Verdellä on pitkiä ja hienoja hiekkarantoja.

TUI Sensimar Cabo Verde sijaitsee aivan pitkällä hiekkarannalla.

 

Kap Verde on tunnettu erityisesti kala- ja äyriäisruuistaan.

TUI Sensimar Cabo Verdessä tasokas All Inclusive kuuluu matkan hintaan.

 

TUI Sensimar Cabo Verde on lähellä Santa Marian kaupunkia

No stress! Kapverdeläinen rento elämänasenne tarttuu lomailjaankin.