Inspiration
Vesielämää Kyproksella

Vesielämää Kyproksella

2016-11-15

Hotelli Tofinis Agia Napassa Kyproksella on TUIn uusin SplashWorld-hotellitulokas. Hotelliin sisältyy maksuton sisäänpääsy vesipuiston altaille ja vesiliukumäkiin, joten kun etsit lomakohdetta todellisille vesipedoille, tämä hotelli on valintasi!

 

Kesäksi 2017 avautuvassa hotelli Tonifisin vesipuistossa on vesiliukumäkiä kaikkiaan kuusi ja lisäksi puiston läpi virtaa lazy river. Vesipuiston Splash-O-mittarilukema on 8, joten meno voi alkaa olla vesipuistossa jo melkoisen hurjaa. Rauhallisempaa menoa on tarjolla hotellin uima-altaalla ja läheisellä Grecian Bayn pitkällä hiekkarannalla. Hotellilla on myös oma kuntosali ja spa, jossa voit halutessasi nauttia erilaisista hoidoista.

Hotelli sijaitsee mukavalla paikalla mäen päällä, ja maisemat merelle ja Agia Napan kylään ovat kauniita. Agia Napaan on matkaa vain 1,5 km, joten jos kaipaat vaihtelua vesielämään, kannattaa piipahtaa tutustumassa kaupungin nähtävyyksiin.

Hotelli Tofinisissa matkan sisältyy All Inclusive. Vesileikintäyteisen päivän jälkeen ei siten tarvitse huolehtia enää ruokailuista, vaan voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – lomailuun.

Lue lisää hotelli Tofinisista.

Tutustu myös muihin SplashWorld-hotelleihin.
SplashWorld-hotelli Tofinisissa on iso ja rauhallinen uima-allas.

Hotellin pääuima-altaalla on rauhallinen tunnelma ja myös allasbaari.

TUIn SplashWorld-hotelli Tofinis Kyproksella

Hotelli Tonifisista on hienot näkymät merelle ja Agia Napaan.

Hotelli Tofinisissa voit herkutella paikallisilla ruuilla.

All Inclusivessa voit nautiskella kyproslaisilla ruuilla.

Johanna