Talven lapsihinnat

 

Lapset lomailevat talvella alla olevissa hotelleissa edulliseen hintaan. Hinnat koskevat lapsia (2-11v.) ja nuoria (12-17v.), jotka yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Osassa hotelleja lapsihinta koskee vain tiettyjä huonetyyppejä.

Jos etsit All Inclusive -hotellia, löydät hotellit listasta kätevästi erikseen merkittyinä.

Toimi nopeasti, sillä lapsialennuksia on kussakin hotellissa ja jokaiselle lähtöpäivälle rajallinen kiintiö!

Talven 2017–2018 lapsihinnat

Kampanjatarjous lapset alk. 95 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin yhden viikon lähtöihin aikavälillä 16.11.–17.12.2017. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin. 

Alennus lasketaan alentamattomasta perushinnasta. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja.    

Lapsihinnat on määritelty erikseen 2-11v. lapsille ja nuorille 12-17v. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus lasketaan perushinnasta. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Alennushintaisia paikkoja on kussakin hotellissa ja jokaiselle lähtöpäivälle rajallinen kiintiö. Kun kiintiö on varattu täyteen, saa lapsi euromääräisen lisävuodealennuksen. Tämän sivun listasta näet kulloinkin voimassaolevan tarjouksen/hotelli.