Nessebar

Nessebar on kulttuurihistoriallinen idylli Bulgarian aurinkorannikolla Mustanmeren äärellä. Pienen kaupungin tunnelma ja nähtävyydet ovat vieneet kaupungin Unescon maailmanperintölistalle. Täällä asut lähellä rantoja, ja hotellisi voit valita monesta hyvästä vaihtoehdosta. Hotelleista kaksi on valikoituja hotellejamme Pientä ja kodikasta -otsikon alta. Lue lisää

Nessebar on kulttuurihistoriallinen idylli Bulgarian aurinkorannikolla Mustanmeren äärellä. Pienen kaupungin tunnelma ja nähtävyydet ovat vieneet kaupungin Unescon maailmanperintölistalle. Täällä asut lähellä rantoja, ja hotellisi voit valita monesta hyvästä vaihtoehdosta. Hotelleista kaksi on valikoituja hotellejamme Pientä ja kodikasta -otsikon alta.

Kaupungin muurit ja kujat 1700-luvun rakennuksineen luovat Nessebariin romanttisen tunnelman. Päivisin Nessebarissa olo saattaa tuntua hieman "turistilta". Lähistön rantalomakohteista saapuvat monet retkille kaupunkiin ja kadut täyttyvät musikanteista, karikatyyrien piirtäjistä ja matkamuistomyyjistä.

Romanttisia illallisia
Illan tullen kaupunki rauhoittuu ja voit istahtaa yhteen ravintoloista ihailemaan auringonlaskua. Lukuisista ravintoloista monet tarjoavat kala- ja äyriäisruokia, lähellä tuotettuja vihanneksia ja paikallisia erikoisuuksia.

Lisää nähtävää ja koettavaa

  • Hellenistisen Apollonin temppelin rauniot
  • Majesteettinen basilika Stara Mitropolia
  • Johannes Kastajan kirkko 1000-luvulta
  • Käy myös maistelemassa laatuviinejä Plovdivistä, Assenovgradista ja Pomoriesta 


Nessebarin ja Sunny Beachin rannat

Kun mieli tekee pulahtaa mereen, ovat Nessebarin rannat lähellä. Lisäksi Sunny Beachin pitkä, ihana ranta on vain viiden kilometrin päässä. Sunny Beachille pääset paikallisbussilla tai mini-junalla helposti ja edullisesti.
 

Vahdan ja uuden alueen hotellitarjonta
Valikoimassamme on useita hotelleja vanhassa Nessebarissa, joista osa kuuluu Pientä ja kodikasta -luokkaan. Muut hotellit, joista osa All Inclusive -hotelleja, sijaitsevat lähellä rantoja uudessa Nessebarissa (katso kartta)

 Mielenkiintoisia retkiä

  • Katamaraaniretki
  • Ostosretki Burgasin suurkaupunkiin
  • Viininmaistelua Pomoriessa
  • Päivällinen showravintola Hanska Shatrassa
  • Kahden päivän retki Turkin Istanbuliin
Sulje