Obzor

Obzor sijaitsee keskellä Bulgarian Rivieraa Mustanmeren rannalla. Täällä nautit kodikkaasta pikkukaupungin tunnelmasta ja 10 km pitkästä hiekkarannasta. Ilmapiiri on rentouttavan rauhallinen ja ravintoloita ja pikkukauppoja on riittävästi. Obzorissa voit valita hotellisi usean hyvinvarustetun All Inclusive -hotellin joukosta. Lue lisää

Obzor sijaitsee keskellä Bulgarian Rivieraa Mustanmeren rannalla. Täällä nautit kodikkaasta pikkukaupungin tunnelmasta ja 10 km pitkästä hiekkarannasta. Ilmapiiri on rentouttavan rauhallinen ja ravintoloita ja pikkukauppoja on riittävästi. Obzorissa voit valita hotellisi usean hyvinvarustetun All Inclusive -hotellin joukosta.

Yhä useammat ovat löytäneet Obzorin. Loma-aikaan, heinä- ja elokuussa, meno on vauhdikkaampaa ja ravintoloiden, vesiurheilumahdollisuuksien ja baarien valikoima on monipuolinen, pari diskoakin löytyy. Keväällä ja lomakauden jälkeen on taas melko rauhallista.

Kilometreittäin vaaleaa rantaa
Kymmenen kilometriä pitkä ranta on yksi rannikon hienoimmista. Rantakadun lähistöllä matkailijat ovat enemmistönä, mutta muutaman korttelin päässä voi huomata, että Obzor on myös eläväinen kylä, jossa pari tuhatta vakituista asukasta elävät arkipäiväänsä leipomoiden, verstaiden ja paikallisten kahviloiden ympäröimänä.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Vesipuisto Sunny Beachillä
  • Balchikin valkea kaupunki ja Varnan suurkaupunki
  • Nessebarin keskiaikainen kaupunki, veneajelu ja kävelykierros
  • Erketchin kyläretki, paikallista ruokaa ja kierros aasivankkureilla
Sulje