S:t Vlas

Pienessä S:t Vlasin kylässä aivan Sunny Beachin ulkopuolella vietät mukavaa täyden palvelun lomaa. Täältä löytyy moderni lomahotelli ClubHotel Riu Helios Paradise, jossa on ulko- ja sisäuima-altaita, urheilumahdollisuuksia, spa, kuntosali sekä useita ravintoloita.  Lue lisää

Pienessä S:t Vlasin kylässä aivan Sunny Beachin ulkopuolella vietät mukavaa täyden palvelun lomaa. Täältä löytyy moderni lomahotelli ClubHotel Riu Helios Paradise, jossa on ulko- ja sisäuima-altaita, urheilumahdollisuuksia, spa, kuntosali sekä useita ravintoloita. 

Vain viiden kilometrin päässä Sunny Beachistä pohjoiseen kohtaat toisenlaisen Bulgarian. S:t Vlasin kylässä tunnelma on verkkaisempi ja hotellin vieressä rakennukset levittäytyvät vihreille rinteille. Toki kylästä löytyy muutamia paikallisia ravintoloita ja kahviloita, mutta valitse tämä lomakohde, kun haluat asua hotellissa, josta löytyy ”kaikki”. ClubHotel Riu Helios Paradise on kuin satupalatsi aivan rannan äärellä.

Runsaasti valinnanvaraa
Hotellirakennus muistuttaa pientä lomamaailmaa, jonka suurelta allasalueelta löytyy altaita niin lapsille kuin aikuisille. Lisäksi hotellilla on jacuzzi ja sisäuima-allas. All Inclusive sisältyy hintaan ja tarjolla on noutopöytäaterioita vaihtelevin teemoin sekä aasialaista ja italialaista ruokaa. Täältä löytyy kuntosali, urheilumahdollisuuksia, spa sekä hauskaa tekemistä lapsille. Iltaisin hotellilla on livemusiikkia tai show-esityksiä.

Useita rantoja
S:t Vlasissa on useita hienoja hiekkarantoja pikkupoukamissa. ClubHotel Riu Helios Paradise sijaitsee matalan hiekkarannan äärellä aurinkotuoleineen. Voit uida myös muilla rannoilla, joista yksi on satamassa ravintoloiden ja baarien ympäröimänä.

Muista tämä
S:t Vlasista pääset vaivattomasti vesitaksilla Nessebariin. Keskiaikaisessa Unescon maailmanperintölistalle kuuluvassa kaupungissa on kapeita kujia, kauniita kivikirkkoja ja lukuisia viihtyisiä ravintoloita.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Katamaraaniretki
  • Sukellusta Mustallamerellä
  • Mönkijäretki Balkanvuorille
  • Vauhdikasta menoa Sunny Beachin tai Nessebarin vesipuistoissa
Sulje

Suosituimmat hotellit