Tsarevo

Tsarevo on yhtä aikaa sekä rantalomakohde että eläväinen pikkukaupunki, jossa on noin 6 000 asukasta. Se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla vehreiden vuorten ja kolmen pienen merenlahden välissä. Tsarevo on suosittu lomakohde upeiden rantojen ja stressittömän ilmapiirin ansiosta. Lue lisää

Tsarevo on yhtä aikaa sekä rantalomakohde että eläväinen pikkukaupunki, jossa on noin 6 000 asukasta. Se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla vehreiden vuorten ja kolmen pienen merenlahden välissä. Tsarevo on suosittu lomakohde upeiden rantojen ja stressittömän ilmapiirin ansiosta.

Rauhallinen Tsarevo sijaitsee kaukana etelässä Bulgarian Rivieralla, Mustanmeren rannalla. Merenlahtien pohjukassa sijaitsevia rantoja suojaavat niemimaat toimivat kuin luonnollisina aallonmurtajina. Sisämaassa kohoaa maamerkkinä Papijavuoren 502 metrin korkuinen huippu.

Rantoja ja pikkukaupunkeja
Kaksi hienoa rantaa levittyy molemmin puolin Tsarevoa. Itse kaupungissa on sekä paikallisia asukkaita että matkailijoita. Kylän keskellä on pieni satama, jossa on värikkäitä kalastusveneitä ja ravintoloita. Hieman kauempana, torin ympärillä on kahviloita ja pikkukauppoja, mutta kaiken kaikkiaan Tsarevo on rauhallinen ja aito.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Vesipuisto Primoskossa
  • Katamaraaniretki – aurinkoa ja uimista
  • Ostosretki Burgasin suurkaupunkiin
Sulje