Dubai/Arabiemiraatit

Dubaissa on kaikkea mitä monipuoliselta aurinkolomalta voit odottaa. Upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja lyömättömät ostosmahdollisuudet. Kaikkialla on ultramoderneja pilvenpiirtäjiä maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja lyhyt lentomatka tekevät osaltaan Dubaista monen suosikkikohteen.  Lue lisää

Dubaissa on kaikkea mitä monipuoliselta aurinkolomalta voit odottaa. Upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja lyömättömät ostosmahdollisuudet. Kaikkialla on ultramoderneja pilvenpiirtäjiä maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja lyhyt lentomatka tekevät osaltaan Dubaista monen suosikkikohteen. 

Dubai ja sen naapuriemiraatit eivät muistuta lainkaan muita lomakohteita. Itse Dubai on suurkaupunki, jossa eri kansallisuudet ja kulttuurit kohtaavat. Kaupunkia hallitsevat upeat rakennukset yhdessä moskeijojen ja itämaisten palatsien kanssa. Ravintoloita on kaikista maailman kolkista, ja ostoskeskuksia tuhansine liikkeineen. Samanaikaisesti voit kuitenkin viettää ihanan rentoa lomaa tyylikkäässä hotellissa, vaalean hiekkarannan äärellä.

Hotelleja moneen makuun

  • Dubain hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja kahdesta eri kaupunginosasta: Rauhallisesta hotellikaupungista Bur Dubaista ja Dubai Jumeirah Beachin rantalomakohteesta.
  • Ajmanissa asut viiden tähden hotellissa rannan äärellä ja voit tehdä retkiä Dubain kaupunkiin
  • Rauhallisessa Ras al Khaimahissa, 80 km päässä Dubaista, valikoimassamme on Blue Star -hotelli perheaktiviteetteineen sekä De Luxe -hotelli.
  • Dubain naapuriemiraatti Sharjahissa on monia edullisia, keskitasoisia hotelleja
  • Fujairahissa asut hienossa lomahotellissa rannalla, Intian valtameren äärellä
  • Säihkyvässä Abu Dhabin suurkaupungissa on runsaasti ostospaikkoja, iltaelämää ja tasokkaita hotelleja

Nähtävyyksiä ja ostoksia
Dubaissa riittää tekemistä, jos haluat kokea muutakin kuin rannat. Maailman suurimmassa ostoskeskuksessa, Dubai Mallissa, on 1200 kaupan lisäksi sekä luistinrata että hai-akvaario. Täällä voit lähteä jeeppisafarille aavikolle ja kuljeskella kultasoukeissa. Ja ehkä nähdä miltä tekosaari The Palm Jumeirah todellisuudessa näyttää. Tai miltä kuulostaisi Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa.

Sulje

Suosituimmat hotellit