Espanja

Ruoka, ilmasto sekä raikkaat hotellit perheille ja pariskunnille – monta syytä varata loma TUIn Espanjaan, kuten suosikkikohteisiimme Mallorcalle ja Menorcalle! Uutuus: Costa de la Luz upeine pitkine hiekkarantoineen Atlantin äärellä.  Lue lisää

Ruoka, ilmasto sekä raikkaat hotellit perheille ja pariskunnille – monta syytä varata loma TUIn Espanjaan, kuten suosikkikohteisiimme Mallorcalle ja Menorcalle! Uutuus: Costa de la Luz upeine pitkine hiekkarantoineen Atlantin äärellä. 

Monipuolinen Mallorca tarjoaa nyt entistä enemmän valikoimaa aurinkoa rakastaville perheille. Valitse kaikenikäisille sopiva TUI Family Life tai  Blue Star. Ilman lapsia matkustaville on valikoimassamme kaikkea uniikeista hotelleista vuoristokylissä ja kuntoilulomaan sopivista hotelleista aina ylellisiin luksushotelleihin rannalla. Erityisesti suosittelemme tutustumaan TUI Sensimar- ja Riu-konsepteihimme.

Kesän 2017 uutuus Costa de la Luz on espanjalaisten oma suosikkikohde. Lomakohteessa on pitkät hiekkarannat, pikkukaupunkeja ja kala- ja äyriäisravintoloita. Toinen mielenkiintoinen uutuus on mantereen Costa de la Sol, jolla sijaitsee mm. kaunis pikkukaupunki Nerja. Uutuksiamme ovat myös suurkaupungit Barcelona ja Madrid.

Vehreä Menorca on saari, jonka erikoisuuksia ovat kristallinkirkkaat kauniit poukamat ja koskematon luonto, joka soveltuu hyvin vaikka pyöräilyyn. Löydä suosikkisi laajasta hotellivalikoimastamme  ja varaa esim. perheille soveltuva TUI Family Life tai valitse jokin aikuiseen makuun sopivista hotelleistamme. 

Kanariansaaret houkuttelevat yhä enemmän myös kesäisin. Valikoimassamme on mm. Teneriffa, Lanzarote ja Fuerteventura.

Espanjan ilmasto
Katso Espanjan lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Espanjan passi- ja viisumikäytännöistä »

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Espanjassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Sulje