Amadores

Amadoresin ranta on yksi Gran Canarian hienoimmista. Vaaleahiekkainen ranta sijaitsee suojaisassa lahdessa, joka sopii mataluutensa vuoksi lapsille; tilaa siellä on runsaasti kaikille. Itse lomakohde on todellinen rauhan tyyssija moneen makuun sopivine hotelleineen ja huoneistohotelleineen. Lue lisää

Amadoresin ranta on yksi Gran Canarian hienoimmista. Vaaleahiekkainen ranta sijaitsee suojaisassa lahdessa, joka sopii mataluutensa vuoksi lapsille; tilaa siellä on runsaasti kaikille. Itse lomakohde on todellinen rauhan tyyssija moneen makuun sopivine hotelleineen ja huoneistohotelleineen.

Pieni Amadores sijaitsee vuorten alapuolella Gran Canarian lounaisosassa, kävelyetäisyydellä suuremmasta Puerto Ricosta. Rannan varrelta löydät kahviloita, ravintoloita ja baareja terasseineen. Niemellä sijaitsevassa Amadores Beach Club & Spassa rentoudut trendikkäässä miljöössä. Hotellilla on pieni spa-osasto, jossa on merivesiallas.

Kävelytietä pitkin Puerto Ricoon
Puerto Ricon ostos- ja huvitarjontaan pääset hetkessä paikallisbussilla tai taksilla, mutta mukavasti myös kävellen. Kivetty kävelytie kulkee pitkin kallionreunaa meren yläpuolella ja näköala on häikäisevä. Rauhallisella kävelyvauhdilla matka kestää noin kaksikymmentä minuuttia ja kävelytiellä on luiskia lastenrattaita ja pyörätuolia varten.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Mielenkiintoisia retkiä

  • Kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon
  • Aloe vera ja oliiveja – ekologisia viljelmiä ja maistiaisia
  • Opastettu patikointiretki vuoristoon
  • Jeeppi- ja kamelisafari
Sulje

Suosituimmat hotellit