Playa Taurito

Playa Taurito on harmoninen rantalomakohde laakson suulla, Gran Canarian lounaisosassa. Lähellä rantaa sijaitsevat raikkaat All Inclusive -hotellimme sekä hieno vesipuisto houkuttelevat tänne yhä enemmän ja enemmän matkustajia. Joukossa mm. ilman lapsia matkustaville aikuisille suunnattu hotelli sekä kaksi Splash-hotellia, joiden hintaan sisältyy ilmaiset sisäänpääsyt vesipuistoon. Lue lisää

Playa Taurito on harmoninen rantalomakohde laakson suulla, Gran Canarian lounaisosassa. Lähellä rantaa sijaitsevat raikkaat All Inclusive -hotellimme sekä hieno vesipuisto houkuttelevat tänne yhä enemmän ja enemmän matkustajia. Joukossa mm. ilman lapsia matkustaville aikuisille suunnattu hotelli sekä kaksi Splash-hotellia, joiden hintaan sisältyy ilmaiset sisäänpääsyt vesipuistoon.

Playa Tauriton keskipiste on Lago Oasis -vesipuisto, jossa on vesiliukumäkiä, suuri merivesiallas sekä terassilla aurinkotuoleja. Aivan vieressä on tummahiekkainen laavaranta ravintoloineen. Rannalla on lisäksi sukelluskeskus, joka järjestää sukelluskursseja sekä snorklausretkiä.

Kuntoilua palmujen katveessa
Vesipuiston naapurissa on puisto, jossa on minigolfrata sekä tennis- ja pallokenttiä. Puiston kävelypolkujen varrelta löytyy lisäksi yksinkertaisia kuntoilulaitteita, jos haluat yhdistää juoksulenkkiisi hieman voimaharjoittelua palmujen alla.

Lähellä suurempia naapurilomakohteita
Tauriton laaksossa on pikkukauppoja sekä ravintoloita, mutta tarjonta ei ole kovin suuri. Jos kaipaat vauhdikkaampaa elämänmenoa, sijaitsee idyllinen Puerto de Mogán vain muutaman kilometrin päässä. Puerto de Mogán on useiden pitkin rannikkoa kulkevien veneiden lähtöpaikka ja on tunnettu myös perjantaimarkkinoistaan. Toisessa suunnassa, noin 9 km päässä Playa Tauritosta sijaitsee monipuolinen Puerto Rico.

Suosittelemiamme hotelleja

  • Splash-hotellit Paradise Lago Taurito ja Taurito Valle, joissa molemmissa hintaan sisältyy All Inclusive ja sisäänpääsy vesipuistoon
  • Suite Princess ilman lapsia matkustaville aikuisille, All Inclusive ja hieno sijainti rannalla
  • Taurito Princess All Inclusive Beach -luokasta


Mielenkiintoisia retkiä

  • Kokopäiväretki Palmitos Park -eläinpuistoon
  • Aloe veraa ja oliiveja – tutustuminen luomutilaan ja maistiaisia


Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta TUIn kautta »

Sulje