Puerto Rico - Gran Canaria

Puerto Rico on rantalomakohteiden klassikko Gran Canarian lounaisrannikolla. Valkoiset rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä. Kahden pienvenesataman välillä kulkee hieno rantakatu ja tilava ranta on lomakohteen sydän. Voit varata lomasi esim. Revoli Playasta tai ClubHotel Riu Vistamarista, jotka ovatkin monien suosikkihotelleja.  Lue lisää

Puerto Rico on rantalomakohteiden klassikko Gran Canarian lounaisrannikolla. Valkoiset rakennukset kohoavat ylös laakson molempia rinteitä. Kahden pienvenesataman välillä kulkee hieno rantakatu ja tilava ranta on lomakohteen sydän. Voit varata lomasi esim. Revoli Playasta tai ClubHotel Riu Vistamarista, jotka ovatkin monien suosikkihotelleja. 

Lounaisrannikon erityisen aurinkoisen ilmaston ansiosta Puerto Rico on ollut suosittu jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Aurinkoisesta Puerto Ricosta onkin tullut monen pohjoismaalaisen toinen koti. Täällä on runsaasti ravintoloita, baareja, basaareja ja pikkukauppoja. Yksi iltahuveista on rentoutua ihanassa pienvenesatamassa veneitä ja ihmisvilinää katsellen.

Matalapohjainen ranta
Suosittu hiekkaranta sijaitsee aallonmurtajan suojaamassa poukamassa. Jos haluat vaihtelua, kokeile naapurilomakohde Amadoresin kullankeltaista rantaa. Rannalle kävelet merta myötäilevää kävelytietä pitkin noin 15–20 minuutissa. Mikäli kaipaat tekemistä, voit kokeilla vesiurheilua kuten purjehdusta, purjelautailua, snorklausta ja syvänmerenkalastusta.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä Las Palmasin ostoskatuihin ja tapasbaareihin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Kanarialla » 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Aloe veraa ja oliiveja – käynti luomutilalla maistiaisineen
  • Kahvia ja kanarialaista maaseutua – päiväretki kahviviljelmälle ja maalauksellisiin kyliin
  • Päivällinen ja viihdeohjelmaa show-ravintola Garbo'sissa
  • Lasipohjaveneellä Puerto de Moganiin, osta liput kauttamme

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa. 

Sulje

Suosituimmat hotellit