Lanzarote

Tuliperäisellä Lanzaroten saarella sinua odottavat jännittävät nähtävyydet, pitkät rannat ja ihana lomatunnelma. Ratsasta kamelilla laavakentillä, tutustu viinikellareihin, kokeile leijasurffausta, pyöräile Papukaijarannalle ja herkuttele äyriäisillä kalasatamassa. Valikoimastamme löytyy hotelleja ilman lapsia matkustaville sekä Splash-hotelli, jonka vesipuistossa viihtyvät kaikki vesipedot. Lue lisää

Tuliperäisellä Lanzaroten saarella sinua odottavat jännittävät nähtävyydet, pitkät rannat ja ihana lomatunnelma. Ratsasta kamelilla laavakentillä, tutustu viinikellareihin, kokeile leijasurffausta, pyöräile Papukaijarannalle ja herkuttele äyriäisillä kalasatamassa. Valikoimastamme löytyy hotelleja ilman lapsia matkustaville sekä Splash-hotelli, jonka vesipuistossa viihtyvät kaikki vesipedot.

Tulivuoria ja luolia
Tulivuoret ja laavatasangot antavat Lanzarotelle sen ainutlaatuisen ilmeen. Timanfayan luonnonpuistossa voit ratsastaa kamelilla Montañas del Fuego -tulivuorille ja syödä El Diablo -ravintolan kraaterissa grillattua lihaa. Taiteilija César Manrique loi monet nähtävyydet, kuten Jameos del Aguan luolat ja määritteli monia sääntöjä saaren alkuperäisen olomuodon varjelemiseksi.

Ostoksia, hierontaa ja golfia
Nähtävyyksien katselun lomassa vietät Lanzarotella rentouttavaa rantalomaa. Suurimmissa rantakohteissamme on runsaasti shoppailumahdollisuuksia, vesiurheilua, kylpylöitä, ravintoloita ja iltaelämää. Saarella on myös monia hyviä golfkenttiä.

Lanzarote kesäisin
Kesällä lennämme Lanzarotelle reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta ennen lomaa ja loman aikana saat yhteyden online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Retkillä on englanninkielinen opastus ja ne varataan paikan päällä. Jos et halua kulkea hotellille omin päin, voit varata kauttamme taksikuljetuksen etukäteen.

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Lanzaroten lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista. Näihin lomakohteisiin voit matkustaa myös kesäkaudella.

  • Playa Blanca – valikoimassa niin De Luxe -hotelli kuin hotelli omalla vesipuistolla 
  • Puerto del Carmen – hyvät shoppailumahdollisuudet ja eniten iltaelämää
  • La Santa – urheilullinen loma sportti- ja treenaushotellissa
Sulje

Suosituimmat hotellit