Lanzarote

Tuliperäisellä Lanzaroten saarella sinua odottavat jännittävät nähtävyydet, pitkät rannat ja ihana lomatunnelma. Ratsasta kamelilla laavakentillä, tutustu viinikellareihin, kokeile leijasurfausta, pyöräile Papukaijarannalle ja herkuttele äyriäisillä kalasatamassa. TUI Family Life -hotellimme sopii niin pienille kuin suurille perheille, ja lisäksi löytyy hotelleja ilman lapsia matkustaville. Splash-hotellin vesipuistossa viihtyvät puolestaan kaikki vesipedot. Lue lisää

Tuliperäisellä Lanzaroten saarella sinua odottavat jännittävät nähtävyydet, pitkät rannat ja ihana lomatunnelma. Ratsasta kamelilla laavakentillä, tutustu viinikellareihin, kokeile leijasurfausta, pyöräile Papukaijarannalle ja herkuttele äyriäisillä kalasatamassa. TUI Family Life -hotellimme sopii niin pienille kuin suurille perheille, ja lisäksi löytyy hotelleja ilman lapsia matkustaville. Splash-hotellin vesipuistossa viihtyvät puolestaan kaikki vesipedot.

Tulivuoria ja luolia
Tulivuoret ja laavatasangot antavat Lanzarotelle sen ainutlaatuisen ilmeen. Timanfayan luonnonpuistossa voit ratsastaa kamelilla Montañas del Fuego -tulivuorille ja syödä El Diablo -ravintolan kraaterissa grillattua lihaa. Taiteilija César Manrique loi monet nähtävyydet, kuten Jameos del Aguan luolat ja määritteli monia sääntöjä saaren alkuperäisen olomuodon varjelemiseksi.

Ostoksia, hierontaa ja golfia
Nähtävyyksien katselun lomassa vietät Lanzarotella rentouttavaa rantalomaa. Suurimmissa rantakohteissamme on runsaasti shoppailumahdollisuuksia, vesiurheilua, kylpylöitä, ravintoloita ja iltaelämää. Saarella on myös monia hyviä golfkenttiä. 

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Lanzaroten lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista.

  • Playa Blanca – sopivan kokoinen rantakohde, jossa TUI Family Life -hotelli perheille
  • Puerto del Carmen – hyvät shoppailumahdollisuudet ja eniten iltaelämää
  • La Santa – urheilullinen loma Sport Inclusive -hotellissa
  • Costa Teguise – monipuolinen rantalomakohde, hyviä hotelleja lähellä rantaa ja golfkenttiä
Sulje