Cala Mayor

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Cala Mayorissa on hieno hiekkaranta sekä yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Monet hotelleistamme sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille, viikonloppumatkelle.   Lue lisää

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Cala Mayorissa on hieno hiekkaranta sekä yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Monet hotelleistamme sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille, viikonloppumatkelle.  

Tämän hieman mäkisen lomakohteen sydämessä on pieni, hieno hiekkaranta ja Joan Miró -pääkatu, joka on täynnä sykkivää elämää. Taiteenharrastajien kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Joan Miró -museon kokoelmia, joihin kuuluu niin maalauksia, veistoksia sekä henkilökohtaisia esineitä ateljeesta. Kannattaa tutustua!

Italialaista vai tapaksia?

Kimaltelevan Palmanlahden yläpuoleisella kalliolla sijaitsee Marivent-palatsi, jossa Espanjan kuningasperhe lomailee. Lähellä sijaitseva tasokas italialainen ravintola Il Paradiso tarjoaa myös uskomattoman merinäköalan terassiltaan. Ravintolaan tulee varata pöytä etukäteen. Tarjolla on myös kymmenkunta vaihtoehtoa, kuten esimerkiksi suositut liharavintolat La Rueda ja Can Pedro sekä mallorcalaisia paella- ja tapaspaikkoja.

Hotelleja aikuiseen makuun

Matala ja vaaleahiekkainen ranta sijaitsee puoliympyrän muotoisen lahden ympärillä. Aivan rannan äärellä sijaitsevat hotellimme, jotka on suunniteltu ilman lapsia matkustavien tarpeisiin.

Ostoksia Palmaan johtavan tien varrella

Muutaman kilometrin päässä Cala Mayorista sijaitsee yksi Mallorcan suurimmista ostoskeskuksista – Porto Pi. Kolme kerrosta täynnä kauppoja, baareja, pelihalleja, elokuvateattereita ja ravintoloita. Palmaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät myös Porto Pissä. 


Palma – päivällä tai illalla  

  • La Seun katedraali
  • Almudainan palatsi
  • Aidot Art Noveau -tyylin rakennukset Plaza Mayorin ympäristössä
  • Vanha kaupunki ja Paseo Maritimo -rantakatu tapasravintoloineen, baareineen ja klubeineen
  • Bussimatka Palma de Mallorcaan kestää vain noin 15 minuuttia

Golfia Mallorcalla
Mallorca on yksi Euroopan parhaista golfkohteista, sillä sää on täällä mukavan leuto keväisin ja syksyisin. Saarella on parisenkymmentä golfkenttää, jotka ovat keskenään eri muotoisia ja mallisia. Muistathan ottaa yhteyttä golfklubiin ennen matkaa ja varata starttiajat jo etukäteen. 

Vuokraa auto etukäteen
Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto ja lähde kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto yhdelksi tai useammaksi päiväksi kauttamme.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Viininmaistajaiset viinitarhoilla
  • Valldemossan idyllinen vuoristokylä
  • Katamaraaniristeily ja barbecue

Retkiä englanninkielisellä opastuksella varattavissa paikan päällä. 

Sulje