Mallorca

Mallorcalla on kaikki edellytykset hyvään lomaan! Ja saari on erittäin viihtyisä myös keväällä ja syksyllä. Vinkkeinä mainittakoon Palman ostoskadut ja museot, viehättävät kylät, gourmetravintolat ja hienot golfkentät. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla suunnatessasi viikonloppulomalle, jonka haluat tarjoavan niin elämää suurkaupungissa, kävelyitä rannalla ja golfmahdollisuuden.  Lue lisää

Mallorcalla on kaikki edellytykset hyvään lomaan! Ja saari on erittäin viihtyisä myös keväällä ja syksyllä. Vinkkeinä mainittakoon Palman ostoskadut ja museot, viehättävät kylät, gourmetravintolat ja hienot golfkentät. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla suunnatessasi viikonloppulomalle, jonka haluat tarjoavan niin elämää suurkaupungissa, kävelyitä rannalla ja golfmahdollisuuden. 

Ostokset, taide ja tapasbaareja
Moni seikka tekee tekee Mallorcan saaresta ainutlaatuisen. Täältä löydät hienoja rantoja ja tunnelmallisen Sollerin raitiovaunureitin. Elämyksiä kaikille aisteille tarjoavat Deian ja Valldemossan kylien ympärillä sijaitsevat viinitarhat ja serpentiinitiet. Saaren pääkaupunki Palma viettelee tapasbaareillaan, jugend-arkkitehtuurillaan, museoillaan, design-liikkeillään ja upealla katedraalillaan.

Loma hopealautasella
Mallorcalla perusasiat ovat kunnossa. Hyvin hoidetut rannat, rantapromenadit, julkiset kulkuvälineet, pyöräily- ja sukellusyritykset, vaelluspolut ja golfkentät – kaikki toimivat hyvin ja löytyvät läheltä. Huolella valituista majoitusvaihtoehdoistamme löytyy designhotelleja, kaupunkihotelleja ja RIU-hotellimme, jotka tarjoavat palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten.

Valitse matkakohteesi!
Palma de Mallorca – ostoksia, maurilaisia linnoituksia, tapas-baareja sekä loistojahtien ympäröimä rantakatu
Playa de Palma – hyviä majoitusvaihtoehtoja rannalla vain lyhyen bussimatkan päässä Palman suurkaupungista
Cala d'Or – Robinson-hotellissamme fokuksena kuntoilu, terveys ja rentoutuminen
Cala Mayor – lähellä Palmaa, hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille
Illetas – tyylikäs ja rauhalinen lomakohde, 8 km Palmasta länteen

Sulje