Mallorca - Matkat Mallorcalle

Mallorcalla on kaikki edellytykset hyvään lomaan! Saarelta löydät perheystävällisiä rantoja, ihastuttavia pikkukyliä, vauhdikkaita rantalomakohteita, kylpylöitä, All Inclusive -hotelleja ja Palma de Mallorcan -kaupungin sykkeen. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla, matkustat sitten lasten, kumppanisi tai koko suvun kanssa.  Lue lisää

Mallorcalla on kaikki edellytykset hyvään lomaan! Saarelta löydät perheystävällisiä rantoja, ihastuttavia pikkukyliä, vauhdikkaita rantalomakohteita, kylpylöitä, All Inclusive -hotelleja ja Palma de Mallorcan -kaupungin sykkeen. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla, matkustat sitten lasten, kumppanisi tai koko suvun kanssa. 

Kilometrien hiekkarannat ja tapasbaareja
Moni seikka tekee tekee Mallorcan saaresta ainutlaatuisen. Täältä löydät Alcudian 14 kilometrin pituisen hiekkarannan ja tunnelmallisen Sollerin raitiovaunureitin. Elämyksiä kaikille aisteille tarjoavat Deian ja Valldemossan kylien ympärillä sijaitsevat viinitarhat ja serpentiinitiet. Saaren pääkaupunki Palma viettelee tapasbaareillaan, jugend-arkkitehtuurillaan, design-liikkeillään ja upealla katedraalillaan.

Loma hopealautasella
Mallorcalla perusasiat ovat kunnossa. Hyvin hoidetut rannat, rantapromenadit, julkiset kulkuvälineet, pyöräily- ja sukellusyritykset, vaelluspolut ja golfkentät – kaikki toimivat hyvin ja löytyvät läheltä. TUIlta löydät huolella valitut majoitusvaihtoehdot perheystävällisistä Family Life -hotelleista Sensimar-hotelleihin, jotka on tarkoitettu ilman lapsia matkustaville aikuisille. RIU-hotellit puolestaan tarjoavat palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten.

Valitse matkakohteesi!
Linkkien alta löydät tietoa Mallorcan lomakohteiden rannoista, palveluista ja hotelleista.

  • Alcudia – upea 14 kilometrin hiekkaranta, Family Life- ja Blue Star-hotellit
  • Illetas – hienostunut ja rauhallinen, 8 kilometriä länteen Palman kaupungista
  • Playa de Palma – yksi Palman upeimmista rannoista
  • Cala Bona – uusi ja hieno Family Life -hotelli, kävelyetäisyydellä Cala Millorista
  • Palma Nova – kolme hiekkarantaa ja Blue Star-hotelli
  • Cala Mayor – ihastuttavia hotelleja lähellä Palman kaupunkia, aikuisille ilman lapsia
  • Ca’n Pastilla – laaja tarjonta erilaisia lomia, Palman lahdella
  • Palma de Mallorca – sinulle, joka haluat kaupunkielämää lähellä kulttuurikohteita ja tapasravintoloita

 

Sulje

Suosituimmat hotellit