Illetas

Illetas on rauhallinen ja kaunis lomakohde, vain 8 km Palman suurkaupungista lounaaseen. Kylän muutamalta hienolta hiekkarannalta ja mutkittelevalta pääkadulta alkava asutus nousee ylös vehreille vuorenrinteille.  Lue lisää

Illetas on rauhallinen ja kaunis lomakohde, vain 8 km Palman suurkaupungista lounaaseen. Kylän muutamalta hienolta hiekkarannalta ja mutkittelevalta pääkadulta alkava asutus nousee ylös vehreille vuorenrinteille. 

Illetasin ilmapiiri on sekä tyylikäs että hivenen sofistikoitunut. Useimmat hotellit ovat luokitukseltaan neljä tai viisi tähteä, joukossa RIU-hotellimme, jotka ovat saaneet vierailta hyvät arvostelut ruuasta ja palvelusta. Pääkatu Passeo de los Illetasin varrella on kourallinen ravintoloita ja baareja sekä muutama hartiahuiveja, koruja ja matkamuistoesineitä myyvää pikkukauppaa. Katu mutkittelee alas vuorelta ja päättyy lahdelman pienelle hiekkarannalle. 

Suurkaupunki Palma
Palman kaupunkiin kuljet sekä vaivattomasti, nopeasti että edullisesti. Valitset sitten bussin tai taksin. Palman suurkaupungissa on viihtyisiä keskiaikaisia kujia sekä ostoskatuja, joilla myydään muotia ja design-esineitä. Sekä valtava valikoima trendikkäitä ravintoloita, tapasbaareja ja yökerhoja. 

Trendikäs Portals Nous
Vielä lähempänä on Portals Nousin rantalomakohde, jonka iltaelämä on erittäin trendikästä juuri nyt. Ylellinen Puerto Portalsin satama on saaren suurin huvivenesatama, jossa veneet ovat todellista luksusta. Rantakatua reunustavat huippuravintolat, mutta täällä on myös edullisempia terassiravintoloita.

Vuokraa auto etukäteen
Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto ja lähde kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme »


Mielenkiintoisia retkiä 

  • Viininmaistajaiset viinitarhalla
  • Valldemossan idyllinen vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
  • Katamaraaniretki Es Trenc -rannalle

Varaa retket ja osta pääsyliput Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Kaksi lomaa yhdessä
Erinomainen tapa nähdä ja kokea paljon on jakaa kahden viikon loma-aika kahteen eri lomakohteeseen tai hotelliin, ja viettää näin viikko molemmissa. Vaikka ensimmäinen viikko tapasbaarien ja ostoskatujen Palmassa ja toinen lomahotellissa rannan äärellä.
Lue lisää yhdistelmälomista!

Sulje

Suosituimmat hotellit