Teneriffa

Loma Teneriffalla tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat muutakin kuin rantaelämää, voit käydä ostoksilla ja iltaisin klubeilla, hemmotella itseäsi kylpylässä, käydä vesipuisto Siam Parkissa, lähteä luontoretkelle ja herkutella tapaksilla ja äyriäispaellalla. Valitse suosikkihotellimme: Sensimar, Sensatori, Blue Star, RIU tai SuneoClub, ja saat lomallesi juuri sopivan sisällön. Lue lisää

Loma Teneriffalla tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat muutakin kuin rantaelämää, voit käydä ostoksilla ja iltaisin klubeilla, hemmotella itseäsi kylpylässä, käydä vesipuisto Siam Parkissa, lähteä luontoretkelle ja herkutella tapaksilla ja äyriäispaellalla. Valitse suosikkihotellimme: Sensimar, Sensatori, Blue Star, RIU tai SuneoClub, ja saat lomallesi juuri sopivan sisällön.

Monimuotoinen ilmasto
Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari, jolla on monipuolinen luonto ja jännittävät retkeilymahdollisuudet. Aurinkoisella ja kuivalla etelärannikolla viihtyvät kaktukset kun taas pohjoisrannikko vihertää viiniköynnösten, banaanipuiden ja tomaattiviljelmien peitossa. Kaiken yläpuolelle, jopa 3718 metrin korkeuteen, kohoaa tulivuori Teide, jonka ympärillä on karuja laavakenttiä ja matalia pinjapuumetsiä.

Paljon tekemistä Teneriffalla
Luonnollisesti tarjoamme retkiä Teide-tulivuorelle. Voit myös lähteä delfiinisafarille, saarikierrokselle, veneretkille, Loro Parque -eläintarhaan tai monipuoliseen Siam Park -vesipuistoon. Jos haluat todella kokea Kanariansaaret, varaa myös toinen viikko naapurisaari La Gomeralla tai La Palmalla.

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Teneriffan lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista.

  • Playa Paraiso – rauhallinen rantalomakohde ja RIU-hotelli perheiden makuun
  • Playa de las Americas – saaren suurin ja monipuolisin lomakohde
  • Playa de Fañabe – hienostunut lomakohde Playa de las Americasin naapurissa
  • Los Gigantes – pidetty länsirannikon lomakohde, Blue Star perheille ja Sensimar-hotelli aikuisille
  • Los Cristianos – viihtyisää pikkukaupungin tuntua lähellä Playa de las Americasia
  • Alcala – rauhallinen rantakylä ja viiden tähden Sensatori-hotelli
  • Puerto de la Cruz – ihastuttava kaupunki pohjoisrannikolla, hyviä ravintoloita
Sulje