Teneriffa

Loma Teneriffalla tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat muutakin kuin rantaelämää, voit käydä ostoksilla ja iltaisin klubeilla, hemmotella itseäsi kylpylässä, käydä vesipuisto Siam Parkissa, lähteä luontoretkelle ja herkutella tapaksilla ja äyriäispaellalla. Lue lisää

Loma Teneriffalla tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat muutakin kuin rantaelämää, voit käydä ostoksilla ja iltaisin klubeilla, hemmotella itseäsi kylpylässä, käydä vesipuisto Siam Parkissa, lähteä luontoretkelle ja herkutella tapaksilla ja äyriäispaellalla.

Monimuotoinen ilmasto
Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari, jolla on monipuolinen luonto ja jännittävät retkeilymahdollisuudet. Aurinkoisella ja kuivalla etelärannikolla viihtyvät kaktukset kun taas pohjoisrannikko vihertää viiniköynnösten, banaanipuiden ja tomaattiviljelmien peitossa. Kaiken yläpuolelle, jopa 3 718 metrin korkeuteen, kohoaa tulivuori Teide, jonka ympärillä on karuja laavakenttiä ja matalia pinjapuumetsiä.

Paljon tekemistä Teneriffalla
Luonnollisesti tarjoamme retkiä Teide-tulivuorelle. Voit myös lähteä delfiinisafarille, saarikierrokselle, veneretkille, Loro Parque -eläintarhaan tai monipuoliseen Siam Park -vesipuistoon. Kesäkaudella retkillä on englanninkielinen opastus ja retket varataan paikan päällä.

Teneriffa kesäisin
Kesällä lennämme Teneriffalle reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta ennen lomaa ja loman aikana saat yhteyden online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos et halua kulkea hotellille omin päin, voit varata kauttamme taksikuljetuksen etukäteen.

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Teneriffan lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista.

  • Playa Paraiso – rauhallinen rantalomakohde ja RIU-hotelli perheiden makuun
  • Playa de las Americas – saaren suurin ja monipuolisin lomakohde
  • Playa de Fañabe – hienostunut lomakohde Playa de las Americasin naapurissa
  • Los Gigantes – pidetty länsirannikon lomakohde, Sensimar-hotelli aikuisille
  • Los Cristianos – viihtyisää pikkukaupungin tuntua lähellä Playa de las Americasia
  • Puerto de la Cruz – ihastuttava kaupunki pohjoisrannikolla, hyviä ravintoloita
Sulje

Suosituimmat hotellit