Los Cristianos

Teneriffan etelärannikolla sijaitseva Los Cristianos rakennettiin aikoinaan torin, kirkon ja kalasataman ympärille. Vaikka alue tänä päivänä onkin kasvanut yhteen Playa de las Américasin kanssa, on kaupungin charmi edelleen tallella.  Lue lisää

Teneriffan etelärannikolla sijaitseva Los Cristianos rakennettiin aikoinaan torin, kirkon ja kalasataman ympärille. Vaikka alue tänä päivänä onkin kasvanut yhteen Playa de las Américasin kanssa, on kaupungin charmi edelleen tallella. 

Los Cristianoksen sataman molemmille puolille levittäytyvät hienot, vaaleat hiekkarannat, Playa de Los Cristianos ja Playa de las Vistas. Rantoja reunustaa viihtyisä rantakatu kahviloineen ja pikkukauppoineen. Satamasta lähtevät lautat La Gomeran naapurisaarelle.

Pikkukaupungin tunnelmaa
Sataman ympärillä on vanha kaupungin keskusta ja kapeilla kaduilla on leipomoita, käsityökauppoja ja aitoja ravintoloita. Torilla sijaitsee valkoinen Iglesia del Carmenin kirkko, jonka kello lyö joka tunti.

Ostoksia ja huveja

Ostospaikkoja, ravintoloita sekä muita illanviettopaikkoja on sekä Los Cristianosissa että naapurilomakohteissa Playa de las Américasissa ja Playa de Fañabéssa .Naapurikohteisiin johtava rantakatu alkaa aivan Los Cristianosin satamasta.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Saarikierros Teneriffan salaisuudet
  • Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavatasanko
  • Delfiinisafari, sukellusveneretki ja käynti naapurisaari La Gomeralla 
  • Siam Parkin vesipuisto, jossa on lukuisia vesiliukumäkiä, aaltoallas sekä thaimaalainen kylä
  • Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä

 

Retkillä on englanninkielinen opastus ja ne varataan paikan päällä. 

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Teneriffalla »

Sulje

Suosituimmat hotellit