Playa de las Americas

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Vuosittain avataan uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimassamme on hotelleja eri hintaluokista, niin pieniä kuin suurempia hotelleja. Lue lisää

Playa de las Américas on sekä huvielämän että rantaelämän keskus aurinkoisella etelä-Teneriffalla. Vuosittain avataan uusia kävelykatuja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Hotellivalikoimassamme on hotelleja eri hintaluokista, niin pieniä kuin suurempia hotelleja.

Playa de las Américasin vanhimmissa osissa, lähellä Los Cristianosin satamaa on elämä vilkkainta, on markkinakojuja, kahviloita ja pikkukauppoja. Lisäksi täällä on alueen kenties hienoin ranta, laaja Playa de las Vistas värikkäine aurinkovarjoineen.

Pitkä ja upea rantakatu
Satamasta alkaa rantakatu, joka ulottuu useita kilometrejä pitkänä luoteeseen, aina Puerto Colonin pienvenesatamaan asti ja sieltä edelleen Playa de Fañabén naapurilomakohteeseen.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Siam Parkin vesipuisto, jossa on  lukuisia vesiliukumäkiä, aaltokone ja thaimaalainen kylä
  • Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita, delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä
  • Saarikierros Teneriffan salaisuudet
  • Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavatasanko 
  • Delfiinisafari, retki sukellusveneellä ja päivä naapurisaarella La Gomeralla 

Retkillä on englanninkielinen opastus ja ne varataan paikan päällä.

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Voit vuokrata kauttamme auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi jo ennen matkaa. Lue lisää autonvuokrauksesta »

 

 

Sulje

Suosituimmat hotellit