Playa Paraiso

Rauhallisessa Playa Paraisossa sijaitsee yksi Teneriffan parhaista lomahotelleistamme, kallioilla aivan meren äärellä. ClubHotel Riu Buena Vistassa on suuret altaat, kuntoilumahdollisuuksia, hyvää ruokaa sekä paljon muuta. Infinityaltaalta, allasalueen ylemmältä tasolta, voit ihailla hienoa näköalaa merelle.  Lue lisää

Rauhallisessa Playa Paraisossa sijaitsee yksi Teneriffan parhaista lomahotelleistamme, kallioilla aivan meren äärellä. ClubHotel Riu Buena Vistassa on suuret altaat, kuntoilumahdollisuuksia, hyvää ruokaa sekä paljon muuta. Infinityaltaalta, allasalueen ylemmältä tasolta, voit ihailla hienoa näköalaa merelle. 

Playa Paraiso on kiireetön lomakohde, jossa on kourallinen raikkaita lomahotelleja, merenpoukamia, kävelypolkuja ja muutamia pikkuputiikkeja ja kahviloita. Kun kaipaat lisää ostosmahdollisuuksia ja huveja, voit suunnata muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Playa de Fañabén naapurikylään ja noin 10 km päässä sijaitsevaan Playa de las Américasiin ja sen baareihin ja klubeihin.

Altaat kahdessa tasossa ja merinäköala
ClubHotel Riu Buena Vistasta näet meren lähes kaikkialla minne käännytkin. Hotelli sopii erinomaisesti, jos nautit uimisesta, hyvästä ruuasta, kuntoilusta ja yhteisestä ajasta perheen kanssa. Hoteli sijaitsee kauniissa ympäristössä ja täällä on suuri allasalue, kuntosali ja ravintoloita. Toisin sanoen loistavat puitteet vaivattomaan ja rentoon lomaan.

Rauhallinen sijainti
Playa Paraison pieni ja tummasta laavahiekasta koostuva ranta sijaitsee poukamassa lyhyen kävelymatkan päässä ClubHotel Riu Buena Vistasta. Merellä, aivan Playa Paraison edustalla, kohoaa vehreä La Gomeran naapurisaari . Täällä asut lähellä pientä Callao Salvajen kylää sekä viehättävää Adejen pikkukaupunkia.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Siam Parkin vesipuisto, jossa on lukuisia vesiliukumäkiä, aaltokone sekä thaimaalainen kylä
  • Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä
  • Saarikierros Teneriffan salaisuudet
  • Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavatasanko
  • Delfiinien tähystystä katamaraanilla, retki sukellusveneellä ja päivä vehreällä naapurisaarella La Gomeralla

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa!

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Sulje

Suosituimmat hotellit