Italia

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia. Sisiliassa ja Sardiniassa valikoimassamme on useita pieniä rantalomakohteita, romanttisia kaupunkeja sekä useita hienoja hotelleja.  Lue lisää

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia. Sisiliassa ja Sardiniassa valikoimassamme on useita pieniä rantalomakohteita, romanttisia kaupunkeja sekä useita hienoja hotelleja. 

Varaa aurinkoinen Sardinia
Viemme sinut ainoana suomalaisena matkanjärjestäjänä hienojen hiekkarantojen saarelle Sardiniaan. Sardiniassa viehättävä pikkukaupunki Alghero on varsinainen pääkohteemme, mutta tarjoamme matkoja myös muutamaan muuhun rauhalliseen rantalomakohteeseen. Porto Contessa, hieman Algheron ulkopuolella, sijaitsee hieno TUI Family Life -hotellimme, josta löydät Bamse Clubin ja paljon kuntoilumahdollisuuksia. Hotellin lisääntynyt panostus ruokaan & juomaan näkyy, tule ja nauti! Halutessasi voit yhdistää aurinkolomaasi esimerkiksi kiertomatkan tai autoiluloman. 

Nauti rantalomasta ja kulttuurista Sisiliassa
Välimeren suurimmalla saarella Sisiliassa valikoimassamme on useita viehättäviä rantalomakohteita, romanttinen Taorminan kaupunki.

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Italiassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Italian ilmasto
Katso Italian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Italian passi- ja viisumikäytännöistä »

Sulje