Italia

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia. Sisiliassa ja Sardiniassa sekä Amalfin rannikolla valikoimassamme on useita pieniä rantalomakohteita, romanttisia kaupunkeja sekä useita hienoja hotelleja. Tai valitse jokin Italian kiehtovista kaupungeista: Rooma, Firenze, Verona tai Venetsia. Lue lisää

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia. Sisiliassa ja Sardiniassa sekä Amalfin rannikolla valikoimassamme on useita pieniä rantalomakohteita, romanttisia kaupunkeja sekä useita hienoja hotelleja. Tai valitse jokin Italian kiehtovista kaupungeista: Rooma, Firenze, Verona tai Venetsia.

Varaa aurinkoinen Sardinia
Viemme sinut ainoana suomalaisena matkanjärjestäjänä hienojen hiekkarantojen saarelle Sardiniaan. Sardiniassa viehättävä pikkukaupunki Alghero on varsinainen pääkohteemme, mutta tarjoamme matkoja myös muutamaan muuhun rauhalliseen rantalomakohteeseen. Porto Contessa, hieman Algheron ulkopuolella, sijaitsee hieno TUI Family Life -hotellimme, josta löydät Bamse Clubin ja paljon kuntoilumahdollisuuksia. Hotellin lisääntynyt panostus ruokaan & juomaan näkyy, tule ja nauti! Halutessasi voit yhdistää aurinkolomaasi esimerkiksi kiertomatkan tai autoiluloman. 

Nauti rantalomasta ja kulttuurista Sisiliassa
Välimeren suurimmalla saarella Sisiliassa valikoimassamme on useita viehättäviä rantalomakohteita, romanttinen Taorminan kaupunki.

Amalfin rannikko
Kauniilla Amalfin rannikolla voit lomailla rannikon suurimmassa kaupungissa Amalfissa, viehättävässä Sorrentossa, taiteilijakaupunki Positanossa sekä Ischian saarella. 

Matkoja reittilennolla
Matkamme Roomaan, Firenzeen, Veronaan ja Venetsiaan toteutetaan reittilennoilla, mikä tarkoittaa sinulle myös vapaavalintaista matkan pituutta. Hotellimme sijaitsevat hyvillä paikoilla, joten ehdit nähdä ja kokea paljon jo viikonlopun aikana.   

Rooma
Koostaan huolimatta Rooma on yksi maailman romanttisimmista kaupungeista. Katujen varsilla on ihania aukioita suihkulähteineen, kauniisti kuluneita barokkipalatseja, ravintoloita ja terasseja ruudullisine pöytäliinoineen ja myöhäiseen yöhän avoinna olevia "korttelikirkkoja". 

Firenze
Firenzessä vietät ihanan loman taiteiden, arkkitehtuurin ja hyvän ruuan merkeissä. 

Verona
Kaunis Verona on yksi Italian monipuolisimmista kaupungeista. Nauti oopperasta, ostoksista ja kulttuurihistoriasta!

Venetsia
Romanttisen Venetsia-viikonlopun aikana voit käydä gondoliajelulla kanavilla, kuljeskella kaupungin kiemuraisilla kujilla ja syödä hyvin viihtyisissä ravintoloissa. 

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Italiassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Italian ilmasto
Katso Italian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Italian passi- ja viisumikäytännöistä »

Sulje

Suosituimmat hotellit