Italia

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia. Vietä viikonloppu tai viikko Rooman ihanassa ilmapiirissä tutustuen kaupungin jäätelöbaareihin ja marmoripatsaisiin. Kesällä puolestaan valikoimassamme on useita rantalomakohteita, rantoja ja kivoja lomahotelleja Sisiliassa ja Sardiniassa.  Lue lisää

Kun haluat nauttia herkullisesta ruuasta, kulttuurista ja aurinkoisista rannoista, valitse Italia. Vietä viikonloppu tai viikko Rooman ihanassa ilmapiirissä tutustuen kaupungin jäätelöbaareihin ja marmoripatsaisiin. Kesällä puolestaan valikoimassamme on useita rantalomakohteita, rantoja ja kivoja lomahotelleja Sisiliassa ja Sardiniassa

Matkoja Roomaan reittilennolla
Koostaan huolimatta Rooma on yksi maailman romanttisimmista kaupungeista. Katujen varsilla on ihania aukioita suihkulähteineen, kauniisti kuluneita barokkipalatseja, ravintoloita ja terasseja ruudullisine pöytäliinoineen ja myöhäiseen yöhän avoinna olevia "korttelikirkkoja". Matkamme Roomaan, Italian pääkaupunkiin, toteutetaan reittilennoilla, mikä tarkoittaa sinulle myös vapaavalintaista matkan pituutta. Hotellimme sijaitsevat hyvillä paikoilla, joten ehdit nähdä ja kokea paljon jo viikonlopun aikana.   

Sardinia ja Sisilia kesäkaudella
Upeiden hiekkarantojen saarella, Sardiniassa, on paljon valinnan varaa kesäkaudella. Viehättävä, pikkukaupunki Alghero, rantalomakohteita hienoilla rannoilla. Sardiniasta löydät myös Family Life -hotellimme, jossa on suuri allasalue, kuntoilumahdollisuuksia, Bamse Club ja viihdeohjelmaa. 

Välimeren suurimmalta saarelta, Sisiliasta, voit varata jonkin viihtyisistä aurinko- ja rantakohteista tai romanttisen Taorminan kaupungin.  

Siitä mitä muuta voit tehdä lomallasi Italiassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Italian ilmasto
Katso Italian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue italian passi- ja viisumikäytännöistä »

Sulje