Sardinia

Sardinia houkuttelee pitkillä rannoilla, pienillä vuoristokylillä ja pastellinsävyisillä pikkukaupungeilla. Voit snorklata, pyöräillä tai maistella paikallisia herkkuja. Valikoimassamme on kaikkea perheiden lomahotelleista pieniin ja viihtyisiin hotelleihin. Lue lisää

Sardinia houkuttelee pitkillä rannoilla, pienillä vuoristokylillä ja pastellinsävyisillä pikkukaupungeilla. Voit snorklata, pyöräillä tai maistella paikallisia herkkuja. Valikoimassamme on kaikkea perheiden lomahotelleista pieniin ja viihtyisiin hotelleihin.

Rantoja, kujia ja lähiruokaa
Sardinia on Italian toiseksi suurin saari ja tarjoilee kaikki Italian parhaat puolet. Saaren monipuolinen luonto ihastuttaa valkoisilla hiekkarannoilla, laventelintuoksuisilla vaellusreiteillä ja omaleimaisilla pikkukaupungeilla. Ruoka valmistetaan lähituotetuista raaka-aineista sardinialaisten perinteiden mukaan. Maista saaren erikoisuuksia kuten äyriäispastaa, ostereita, makkaroita ja itse tehtyä leipää.

Tekemistä Sardiniassa
Vuokraa auto tai polkupyörä ja lähde tutkimaan saaren mutkikkaita pikkuteitä, tai hyppää mukaan jollekin retkistämme. Voit lähteä vaellukselle Porto Conten luonnonpuistoon, pelata golfia, seilata katamaraanilla tai lähteä päiväretkelle naapurisaari Korsikalle. Stintinon liidunvalkealle rannalle (La Pelosa) pääset helpoiten veneellä Algheron kaupungista.

Valitse lomakohteesi!
Linkkien alta löydät lisätietoa Sardinian lomakohteiden rannoista, palveluista ja hotelleista.

  • Alghero – kodikasta kaupunkitunnelmaa, kapeita kujia, ravintoloita, jäätelöbaareja kävelymatkan päässä Maria Pia -rannalta.
  • Porto Conte – kaunis merenlahti, TUI Family Life -hotelli täynnä tekemistä kaikenikäisille
  • Bosa – keskiaikainen kaupunki kukkulalla, hotelli 1700-luvulta
  • Castelsardo – yksi Italian kauneimmista kaupungeista keskiaikaisten muurien sisällä

 

Sulje

Suosituimmat hotellit