Giardini-Naxos

Giardini-Naxos on pikkukaupunki, jossa yhdistyvät sisilialainen arkipäivä vanhoissa kortteleissa sekä moderni rantaelämä Recanatin luonnonrannan äärellä. Valikoimassamme on niin huoneistohotelleja kuin lapsi- ja perheaktiviteetteja tarjoava Blue Star. Lue lisää

Giardini-Naxos on pikkukaupunki, jossa yhdistyvät sisilialainen arkipäivä vanhoissa kortteleissa sekä moderni rantaelämä Recanatin luonnonrannan äärellä. Valikoimassamme on niin huoneistohotelleja kuin lapsi- ja perheaktiviteetteja tarjoava Blue Star.

Ravintoloita, pikkukauppoja ja kahvibaareja on täällä runsaasti, pimeyden laskeuduttua kelpaa istuskella terassilla ja ihailla Taorminan ja Castelmolan valojen tuikkimista vastapäisillä vuorenrinteillä.

Kaksi erilaista kaupunginosaa
Giardini-Naxos koostuu kahdesta eriluonteisesta osasta. Naxoksen rannan hotelleissamme asutaan aidossa sisilialaisessa pikkukaupunkimiljöössä lähellä paikallisväestöä, sataman kalastusveneitä, iltaisin avoinna olevia kirkkoja ja Piazza Roman torin viihtyisää ihmisvilinää. Rantakatua reunustavat lido-rannat ja maksuttomat rantakaistaleet ja kadun toisella puolella ravintolat, kahvibaarit ja pikkukaupat. Naxoksen satamasta pääset Isola Bellan saarelle, jossa voit tutustua satumaisiin luoliin.

Toimivaa lomaelämää Recanatissa
Recanatin alue käsittää moderneja rakennuksia, hotelleja, ravintoloita ja huvittelupaikkoja lähellä pitkää luonnonrantaa. Recanatissa sijaitsee myös TUIn palvelutoimisto. 

Romanttinen Taormina
Giardini-Naxos sijaitsee lähellä Taorminaa, jonka sijainti Naxoksen lahden yläpuolella on upea. Kaupungissa on sekä viehättäviä kujia, merkkiliikkeitä, jäätelöbaareja kuin antiikin aikainen kreikkalainen amfiteatteri. Giardini-Naxoksesta pääset kätevästi bussilla Taorminaan n. 15 minuutissa.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Puolipäiväretki Pikku Sisilia vie sinut naapurikylä Taorminaan, Kummisedän maisemiin Forza d’Agron kylään ja Castelmolaan
  • Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna
  • Tulivuorisaari Stromboli

Vuokraa auto ja tutustu Sisiliaan
Jos haluat tutustua ympäristöön omin päin, voit vuokrata auton etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi. 

Sulje

Suosituimmat hotellit