Boavista

Boavistan tunnusmerkki on silmänkantamattomiin ulottuvat hiekkarannat. Tämä Kap Verden aurinkovarma ja perheystävällinen saari sopii lomakohteeksi kaikille, jotka haluavat nauttia stressittömästä lomasta. Valitse hotelli All Inclusive -palveluilla esim. RIU-hotellissamme, tai valitse pienempi hotelli läheltä kapverdeläistä arkea Sal Rein kalastajakylästä.  Lue lisää

Boavistan tunnusmerkki on silmänkantamattomiin ulottuvat hiekkarannat. Tämä Kap Verden aurinkovarma ja perheystävällinen saari sopii lomakohteeksi kaikille, jotka haluavat nauttia stressittömästä lomasta. Valitse hotelli All Inclusive -palveluilla esim. RIU-hotellissamme, tai valitse pienempi hotelli läheltä kapverdeläistä arkea Sal Rein kalastajakylästä. 

Rantoja, uima-altaita ja surfausta
Rauhalliselle ja kauniille (myös aurinkoiselle!) Boavistan saarelle pääset vain TUIn mukana. Saaren hiekkarannoilla on runsaasti tilaa kaikille. RIU-suosikkihotelleissamme on kaikkea suurista uima-altaista ja lasten aktiviteeteista kuntoilumahdollisuuksiin. Voit osallistua myös leijasurfauskurssille tai lähteä syvämerenkalastusretkelle.

Oikea paikka rentoutumiseen
Pienessä ja uneliaassa Sal Rein kylässä elellään tavallista kapverdeläistä arkea. Istahda lounaalle paikalliseen ravintolaan ja tilaa rapuja tai grillattua tonnikalaa. Saaren parhaat rannat sijaitsevat Santa Monicassa Boavistan eteläisessä osassa, jossa sijaitsee myös tasokas RIU-hotellimme.

Valitse sinulle sopiva hotelli!
Linkkien alta löydät tietoa TUIn Boavistasta ja parhaista hotelleista.

  • ClubHotel Riu Karamboa – kokonainen lomamaailma vain kymmenen minuutin päässä lentokentältä: suuret uima-altaat, herkullinen buffet, kuntosali ja viihdeohjelmaa, ja tietenkin All Inclusive.
  • Riu Touareg – aktiviteettialtaita ja rauhallisia alueita vain aikuisille sekä asiakkaiden arvostamaa erinomaista ruokaa
  • Ca' Nicola ja muita pieniä ja kodikkaita hotelleja Sal Rein kylässä
Sulje