Sal Rei

Sal Rei on rauhallinen kylä rannikolla, jossa eletään tavallista arkipäivän elämää. Kylässä on muutamia kauppoja sekä ravintoloita. Kuten muukin osa saaresta, myös Sal Rei koostuu enimmäkseen kullankeltaisista hiekkadyyneistä ja loputtomilta tuntuvista rannoista. Sal Rein eteläpuolella sijaitsee suosittu perhehotellimme Riu Karamboa, jossa All Inclusiven ohella on sekä suuret uima-altaat, spa että aktiviteetteja. Lue lisää

Sal Rei on rauhallinen kylä rannikolla, jossa eletään tavallista arkipäivän elämää. Kylässä on muutamia kauppoja sekä ravintoloita. Kuten muukin osa saaresta, myös Sal Rei koostuu enimmäkseen kullankeltaisista hiekkadyyneistä ja loputtomilta tuntuvista rannoista. Sal Rein eteläpuolella sijaitsee suosittu perhehotellimme Riu Karamboa, jossa All Inclusiven ohella on sekä suuret uima-altaat, spa että aktiviteetteja.

Sal Reissä eletään "no stress" -moton mukaisesti. Kylässä on kourallinen katuja, värikkäitä taloja, tori, satama ja ranta kalastajaveneineen. Pikkukauppoja on muutama, kuten myös persoonallisesti sisustettuja vaatimattomia baareja ja viitisentoista ravintolaa, mutta ei juurikaan muita palveluita.

Hiekkaranta pitkiin kävelyihin
Heti keskustan eteläpuolelta alkaa hieno Praia de Chavesin ranta, joka ulottuu aina ClubHotel Riu Karamboaan asti ja siitä vielä eteenpäin. Sal Rein ja lomahotellien lähellä on aurinkotuoleja ja vesiurheilua, mutta suurimmaksi osaksi ranta on ihanan koskematon.

Riu perheiden listan kärjessä
ClubHotel Riu Karamboa -hotellimme on jo useita vuosia ollut perheiden ykkössuosikki Kap Verdellä. Täällä lomailet vaivattomasti ja mukavasti; siinä auttavat All Inclusiven ohella suuret uima-altaat, kuntoiluaktiviteetit ja hyvä sijainti kilometrien pituisella rannalla

Mielenkiintoisia retkiä

  • Mönlkijäretkiä hiekkadyyneille ja pikkukyliin
  • Vene- ja kalastusretkiä
  • Rantajuhlia auringonlaskun aikaan  

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa. 

Lyhyt matka lentokentältä
Boavistan lentokenttä sijaitsee lähellä kaikkia hotellejamme, seikka jota varmasti etenkin lapsiperheet arvostavat. Kuljetus ClubHotel Riu Karamboaan ja muihin Praia de Chavesin hotelleihimme kestää tuskin varttia kauempaa, ja Sal Reihinkin vain n. 20 minuuttia.

Boavistan saari
Yhä useammat ovat löytäneet Boavistan ja Kap Verden. Rauhallinen tempo, ihana ilmasto ja upeat rannat tekevät lomakohteesta mukavan rentouttavan. Ja koska aikaero ei ole suuri, on Kap Verde hyvä valinta myös yhden viikon lomalle. Tuulten johdosta saari on myös suosittu purjelautailijoiden keskuudessa. Matkailu Kap Verdellä on edelleen vasta kehittymässä, joten kun astut hotellistasi ulos, ei kannata odottaa samanlaista tarjontaa ja infrastruktuuria kuin monissa vanhemmissa rantalomakohteissa. Toisaalta täällä kohtaat paikallisväestöä keskellä heidän arkipäiväänsä, mikä varmasti on osaltaan matkan mielenkiintoisinta antia.

Sulje