Kap Verde

Valitse Kap Verden rannat ja aurinkoinen ilmasto, kun kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Tee pitkä kävelyretki rannalla, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti tuoreita äyriäisiä ja tee retkiä maalle ja merelle. Lennät suoralla lomalennolla ja asut parhailla rantapaikoilla. Lue lisää

Valitse Kap Verden rannat ja aurinkoinen ilmasto, kun kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Tee pitkä kävelyretki rannalla, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti tuoreita äyriäisiä ja tee retkiä maalle ja merelle. Lennät suoralla lomalennolla ja asut parhailla rantapaikoilla.

Sal on Kap Verden aurinkoinen vetonaulamme. Tänne matkustavat yhä useammat, kokemaan jotain aivan uutta ja samalla lomailemaan mukavasti. Valikoimassamme on perheille useita lomahotelleja, joissa riittää tekemistä. Mutta myös pienempiä bed & breakfast -vaihtoehtoja lähellä paikallista arkipäivän elämää.

Sal
Salin saaren viehättävin rantalomakohde on nimeltään Santa Maria. Kylässä on erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita, pieniä käsityöpuoteja ja musiikkibaareja. Valitse Blue Star Oasis Salinas Sea, niin asut lähellä sekä rantaa että keskustaa. 

Lomaile viikko tai kaksi
Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Lennämme Kap Verdelle suoralla lomalennolla, jonka lisäksi aikaero ei ole suuri, joten ongelmaa ei synny edes jet lagista.

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Kap Verdellä, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta. 

Kap Verden ilmasto
Katso Kap Verden lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kap Verden passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje

Suosituimmat hotellit