Kap Verde

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto sopivat sinulle, joka kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Lähde pitkille kävelyretkille valkeille rannoille, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti päiväntuoreita äyriäisiä ja tee mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. TUIn Kap Verde tarjoaa moderneja hotelleja parhailla paikoilla, rantojen äärellä.  Lue lisää

Kap Verden päättymättömät rannat, aurinkoinen ilmasto sopivat sinulle, joka kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Lähde pitkille kävelyretkille valkeille rannoille, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti päiväntuoreita äyriäisiä ja tee mielenkiintoisia retkiä, niin maalle kuin merelle. TUIn Kap Verde tarjoaa moderneja hotelleja parhailla paikoilla, rantojen äärellä. 

Löydä suosikkisaaresi
Boavista ja Sal ovat Kap Verden aurinkoisia vetonaulojamme. Tänne matkustavat yhä useammat, kokemaan jotain aivan uutta ja samalla lomailemaan mukavasti. Valikoimassamme on perheille useita lomahotelleja, joissa riittää tekemistä. Mutta myös pienempiä bed & breakfast -vaihtoehtoja lähellä paikallista arkipäivän elämää.

Boavista
Rauhalliselle ja aurinkoiselle Boavistan saarelle pääset vain TUIn kanssa. Rannoilla on runsaasti tilaa ja ClubHotel Riu Karamboa- ja Riu Touareq -hotelleillamme on runsaasti palveluita suurista allasalueista ravintoloihin, lasten huveihin ja kuntoilumahdollisuuksiin, kuten kuntosalit ja tenniskentät. Boavistalla asut joko Sal Rein kalastajakylässä tai saaren hienoimman rannan äärellä Santa Monicassa.

Sal
Salin saaren viehättävin rantalomakohde on nimeltään Santa Maria. Kylässä on erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita, pieniä käsityöpuoteja ja musiikkibaareja. Valitse Blue Star Oasis Salinas Sea, niin asut lähellä sekä rantaa että keskustaa. 

Lomaile viikko tai kaksi
Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Koska aikaero ei ole suuri, ongelmaa ei synny edes jet lagista.

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Kap Verdellä, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta. 

Kap Verden ilmasto
Katso Kap Verden lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kap Verden passi- ja viisumikäytännöistä»

Sulje