Ermones

Ermones on pieni lomakylä lahdenpoukamassa Korfun länsirannikolla. Täällä voit rentoutua lähellä rantaa ja raikkaan vehreää luontoa. Ermonesissa sijaitsee viiden tähden hotellimme, joka on tarkoitettu vain aikuisille.  Lue lisää

Ermones on pieni lomakylä lahdenpoukamassa Korfun länsirannikolla. Täällä voit rentoutua lähellä rantaa ja raikkaan vehreää luontoa. Ermonesissa sijaitsee viiden tähden hotellimme, joka on tarkoitettu vain aikuisille. 

Ermones sijaitsee Korfun kaupungin länsipuolella vehreiden kukkuloiden juurella, joita peittävät hedelmä- ja vihannesviljelmät. Pienessä rantalomakohteessa on vain kourallinen lomahotelleja, aurinkotuolein varustettu ranta ja sen äärellä muutama ravintola. Lähellä sijaitsee Korfun ainoa 18-reikäinen golfkenttä.

Pikkuinen ranta ja kirkas vesi
Ermonesin ranta koostuu pikkukivistä, joten vesi on täällä kristallinkirkasta ja soveltuu siten hyvin snorklaamiseen. Lahden toisella puolella on pieni hiekkaranta ja mikäli vuokraat auton voit kätevästi käydä Glyfadan rannalla, jonka sanotaan olevan yksi Korfun parhaista. Vuokra-auton voit varata helposti etukäteen jo ennen matkaa.

Italialaisia vaikutteita
Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat
Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niille pääsee helposti.

Korfun kaupunki
Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä. 


Mielenkiintoisia retkiä
  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Päivällinen ja ostoksia Korfun vanhassa kaupungissa
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Voit varata retket etukäteen, noin kaksi kuukautta ennen lomasi alkua.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit