Korfun kaupunki

Valitse lomakohteeksesi Korfun kaupunki, kun haluat viettää monipuolista lomaa. Kulttuurihistoria, ostokset, suolaiset kylvyt, ravintolat ja vanhan kaupungin kujat – täällä on kaikki. Löydät täältä hotellivaihtoehtoja läheltä keskustaa sekä upean TUI Family Life -hotellimme rannan ääreltä kaupungin laidalta. Lue lisää

Valitse lomakohteeksesi Korfun kaupunki, kun haluat viettää monipuolista lomaa. Kulttuurihistoria, ostokset, suolaiset kylvyt, ravintolat ja vanhan kaupungin kujat – täällä on kaikki. Löydät täältä hotellivaihtoehtoja läheltä keskustaa sekä upean TUI Family Life -hotellimme rannan ääreltä kaupungin laidalta.

Korfun kaupunki on jännittävä sekoitus kreikkalaista, bysanttilaista, italialaista ja brittiläistä kulttuuria. Venetsialaiset hallitsivat täällä 400 vuoden ajan ja heidän arkkitehtuurinsa on säilynyt ranskalaisten kaarikäytävien ja brittiläisten monumenttien rinnalla.

Linnoja ja purjeveneitä
Kaksi venetsialaista linnaa reunustavat vanhan kaupungin katuja ja toriaukioita. Täällä on myös suuri risteilysatama ja upeita huvivenesatamia, joissa voit ihailla tyylikkäitä purje- ja moottoriveneitä.

Vanha kaupunki – maailmanperintökohde
Korfun vanha kaupunki on mukana Unescon maailmanperintölistalla ja kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Keskipiste on suuri Spianada-aukio, jossa on kenttä kriketinpeluuta varten ja tyylikkäitä kahviloita puiden siimeksessä.

Ostoksia ja iltaelämää
Listonin terassin kahviloista käsin voit ihailla antiikin marmoripatsaita Arkeologisessa museossa. Ja kuten isommassa kaupungissa sopii odottaakin, on Korfun kaupungissa hyvät ostosmahdollisuudet, monia ravintoloita ja klubeja.

Pieniä ja suuria rantoja
Korfun kaupungin ranta on sangen pieni, mutta siellä on pitkä uimalaituri.  Vuokra-autolla tai paikallisbussilla pääset helposti rannoille. Useimmat hiekkarannoista sijaitsevat saaren länsipuolella ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen sora- ja pikkukivirantoja.

Italialaisia vaikutteita
Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Aqualandin suuri vesipuisto, kokoa 75 000 m²
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Voit varata retket etukäteen, noin kaksi kuukautta ennen lomasi alkua. 

 

Sulje

Suosituimmat hotellit