Agia Marina

Agia Marina on keskikokoinen rantalomakohde, jossa on matalia rantoja, lukuisia pikkuputiikkeja ja tavernoita. Kylästä löydät todennäköisesti kaiken tarvitsemasi, mutta tarvittaessa pääset helposti myös suurempiin Plataniaksen ja Hanian lomakohteisiin. Valikoimastamme löydät hotelleja aktiviteetteineen, joissa viihtyvät niin aikuiset kuin lapset, kuten myös pieniä perheiden ylläpitämiä hotelleja.  Lue lisää

Agia Marina on keskikokoinen rantalomakohde, jossa on matalia rantoja, lukuisia pikkuputiikkeja ja tavernoita. Kylästä löydät todennäköisesti kaiken tarvitsemasi, mutta tarvittaessa pääset helposti myös suurempiin Plataniaksen ja Hanian lomakohteisiin. Valikoimastamme löydät hotelleja aktiviteetteineen, joissa viihtyvät niin aikuiset kuin lapset, kuten myös pieniä perheiden ylläpitämiä hotelleja. 

Agia Marinassa asut meren äärellä suoraan kauniin Agii Theodori -kalliosaaren edustalla. Jos lähdet kävelemään länteen, olet pian Plataniaksen rantalomakohteessa, jossa elämänmeno on vilkkaampaa. Vajaan kymmenen kilometrin päässä vastakkaisessa suunnassa sijaitsee taas viehättävä Hanian kaupunki ostos- ja huvittelumahdollisuuksineen ja nähtävyyksineen.

Leikkipuisto ja lapsiystävällisiä rantoja
Ihania rantoja on kaikkialla; useimmat niistä ovat matalia ja sopivat lapsiperheille paremmin kuin monet muut Hanian rannikon uimarannat. Leikkipaikkoineen ja vehreine keitaineen Agia Marina on kaiken kaikkiaan hyvä kohde lapsiperheille. Useissa ravintoloissa on myös lastenmenyy.

Hotelleja aktiviteeteilla
Agia Marinassa on hotelleja moneen makuun, niin perhehotelleja kuin vain aikuisille suunnattuja vaihtoehtoja. Blue Star -hotelleissamme voit kuntoilla Blue Fitness -sovelluksesta ladattavan ohjelman mukaisesti. Blue Star -hotelleissa on myös Play Hotel lapsille.  

Mielenkiintoisia retkiä

  • Vaellus Samarian rotkossa
  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki Gramvousaan ja korallirannalle

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa! Retket ovat varattavissa 60 päivää ennen lomasi alkua. 

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla»

 

Sulje

Suosituimmat hotellit