Agii Apostoli

Agii Apostolissa rentoudut idyllisten uimapoukamien äärellä vain lyhyen bussi- tai taksimatkan päässä Hanian kaupungista. Hotellivalikoimassamme on sekä ylellisiä hotellivaihtoehtoja aikuisille että edullisia perhehotelleja.  Lue lisää

Agii Apostolissa rentoudut idyllisten uimapoukamien äärellä vain lyhyen bussi- tai taksimatkan päässä Hanian kaupungista. Hotellivalikoimassamme on sekä ylellisiä hotellivaihtoehtoja aikuisille että edullisia perhehotelleja. 

Kolme pientä niemenkärkeä kurottautuu merelle aivan Agii Apostolin ulkopuolella. Niemenkärkien suojaamissa poukamissa voit uida suojassa aalloilta ja virtauksilta. Lähellä sijaitsee Agii Apostolin pieni keskusta kauppoineen, tavernoineen ja baareineen.

Viihtyisää kaupunkielämää Haniassa
Hanian kaupunkiin pääset helposti taksilla, bussilla tai vaikka kävellenkin. Suosittelemme! Kaupungissa on mutkittelevia kujia, hevosenkengänmuotoinen satama, kalaravintoloita, muotiliikkeitä, kahvibaareja ja nähtävyyksiä kuten turkkilainen Janitsaarien moskeija sekä venetsialainen linnoitus.

Hotelleja parhailla paikoilla
Sensimar-hotellimme on viiden tähden vaihtoehto ilman lapsia matkustaville aikuisille. Asiakkailta hyvät arvosanat saanut hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla rannalla ja siellä on spa ja viinikellari. Mikäli matkustat lasten kanssa läydät paljon aktiviteetteja ja edullisen All Inclusiven SuneoClub-hotellistamme. 

Mielenkiintoisia retkiä

  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki uimapysähdyksineen
  • Vaellus Samarian rotkossa

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa! Retket ovat varattavissa 60 päivää ennen lomasi alkua.

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi.
Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla»

 

Sulje

Suosituimmat hotellit