Gerani

Gerani on rauhallinen lomakohde, jossa on Kreetan pisimmät rannat. Sekä muutamia monipuolisia lomahotellejamme, joukossa TUI Family Life aivan rannalla. Hotellilla on useita uima-altaita ja paljon aktiviteetteja.  Lue lisää

Gerani on rauhallinen lomakohde, jossa on Kreetan pisimmät rannat. Sekä muutamia monipuolisia lomahotellejamme, joukossa TUI Family Life aivan rannalla. Hotellilla on useita uima-altaita ja paljon aktiviteetteja. 

Geranin hiekka-/pikkukivirannalla löytyy runsaasti tilaa auringonpalvojille. Kylän ympäristössä on monia oliiviviljelmiä. Muuten Gerani koostuu lähinnä pääkadusta ja lomahotelleista, kourallisesta ravintoloita ja pikkukauppoja. Vain noin 1,5 km päässä sijaitsee selvästi suurempi Plataniaksen lomakohde ja n. 12 km päässä viehättävä Hanian kaupunki.

Yksi TUI Family Life, kaksi hotelliosaa
Aivan Geranin rannan äärellä, sijaitsee kahdesta sisarhotellista koostuva TUI Family Life yhteisine palveluineen. Voit valita joko suuremman tai pienemmän huoneiston Atlantica Caldera Beachistä tai tasokkaan hotellihuoneen tai perhehuoneen Atlantica Creta Paradisesta. Täältä kuten kaikista TUI Family Lifeista, löytyy Bamse Club, jumppatunteja, raikkaita noutopöytiä, grilliravintola sekä show-esityksiä iltaisin. Bamsen Uimakoulussa voivat 5-vuotta täyttäneet opetella uimaan. 

Auta merikilpikonnia!
Geranin ranta on uhanalaisten Valekaretti-merikilpikonnien munien hautomispaikka. Naaraat munivat toukokuun ja elokuun välisenä aikana, jonka jälkeen munat hautuvat kahden kuukauden ajan. Tuemme Archelon-organisaatiota, joka valvoo tätä herkkää prosessia. Älä siis vietä aikaa rannalla öiseen aikaan, äläkä liikuta pesien yläpuolella olevia metallisuojaimia.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Uintiretki Elafonissille, Kreetan Malediiveille
  • Kokopäivän kestävä perheretki merirosvolaivalla
  • Limnoupoliksen vesipuisto vesiliukumäkineen ja Lazy Rivereineen
  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa! Retket ovat varattavissa 60 päivää ennen lomasi alkua.

Tutustu Kreetaan autolla

Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, antiikin kulttuuria ja venetsialaistyylisiä kaupunkeja. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. .
Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla »

Sulje

Suosituimmat hotellit