Hania

Hanian kaupunki tarjoaa ihmisvilinää ja sopivasti kaupunkielämää. Voit viettää vaihtelevia lomapäiviä niin rannalla kuin satamassa kävelyretkiä tehden. Täällä päivät täyttyvät lisäksi kulttuurihistoriasta, ostoksista ja ikimuistoisista ravintolaelämyksistä. Trendikkäät kahvilat ja baarit yhdistyvät sopuisasti kreetalaiseen arkielämään. Lue lisää

Hanian kaupunki tarjoaa ihmisvilinää ja sopivasti kaupunkielämää. Voit viettää vaihtelevia lomapäiviä niin rannalla kuin satamassa kävelyretkiä tehden. Täällä päivät täyttyvät lisäksi kulttuurihistoriasta, ostoksista ja ikimuistoisista ravintolaelämyksistä. Trendikkäät kahvilat ja baarit yhdistyvät sopuisasti kreetalaiseen arkielämään.

Hania on viehättävä kaupunki, jossa on helppoa kuljeskella kävellen, niin eleganttien loungebaarien kuin ruukkupajojen lomassa. Kujilla hevoset vetävät vaunuja ja voit kuulla mukavaa kavioiden kopsetta. Rantaa seuraten pääset  venetsialaiselle majakalle, jonka äärellä voit istahtaa johonkin Hanian lukuisista romanttisista ravintoloista. Osassa ravintoloita on vehreitä puutarhoja ja osassa pöydät on katettu satamaan kalastusveneiden viereen.

Kauppahalli ja iltahuveja
Muotiputiikkeja, kahvibaareja ja nuorekkaita huvipaikkoja ei täältä myöskään puutu. Suuressa kauppahallissa on kaikkea erikoisista kaloista, eksoottisiin vihanneksiin ja suuriin vuohenjuustokekoihin. Näistä saat mukavia lomakuvia.

Kävelyretkiä rannalla
Venetsialainen kortteli, kuten myös majakka ja linnoitus, rakennettiin niiden 400 vuoden aikana, jolloin venetsialaiset hallitsivat Kreetaa. Kun haluat mereen uimaan, voit kävellä rantaviivaa pitkin Nea Horaan, joka on rauhallisempi kaupunginosa, jossa on hienoja rantoja ja kreikkalaista arkielämää.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki uimapysähdyksineen
  • Vaellus Samarian rotkossa

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo ennen matkaa voit vuokrata auton kauttamme yhdeksi tai usemmaksi päiväksi, edullisesti ja vaivattomasti.

Sulje

Suosituimmat hotellit