Nea Hora

Yhdistä rantaloma ja kaupunkiloma. Nea Horassa asut rantojen äärellä, vartin kävelymatkan päässä vilkkaasta ja historiallisesti mielenkiintoisesta Hanian kaupungista.  Lue lisää

Yhdistä rantaloma ja kaupunkiloma. Nea Horassa asut rantojen äärellä, vartin kävelymatkan päässä vilkkaasta ja historiallisesti mielenkiintoisesta Hanian kaupungista. 

Nea Hora on rauhallinen kaupunginosa Hanian kaupungissa. Täällä asut keskellä paikallisten arkea leipomoineen, kukkalaatikoin koristeltuine parvekkeineen ja ortodoksikirkkoineen. Lähellä Christina-hotelliamme sijaitsee suositttu aurinkotuolein ja -varjoin varustettu hiekkaranta.

Lähellä tapahtumia
Kävele Selinou-katua noin kilometrin verran, niin saavut Hanian maalauksillisiin ja elämää kuhiseviin vanhoihin osiin, joissa odottavat hieno satamakatu, tavernat, muotiliikkeet, taidegalleriat, iltaelämä ja nähtävyydet kuten turkkilainen Janitsaarien moskeija, majakka sekä venetsialainen linnoitus.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Knossos ja kuningas Minoksen palatsi
  • Veneretki uimapysähdyksineen
  • Vaellus Samarian rotkossa

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi.
Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla »

Sulje

Suosituimmat hotellit