Panormos

Rauhallinen ja aito, täydellinen tukikohta, kun haluat tutustua lähemmin Kreetaan. Panormos sopii ilman lapsia matkustaville aikuisille, jotka haluavat asua mukavasti meren äärellä. Vuokra-autolla pääset tutustumaan rantoihin, kulttuuriin ja pieniin kyläravintoloihin. Rethymnonin kujille ja viihtyisiin ravintoloihin on matkaa vain 20 km. Lue lisää

Rauhallinen ja aito, täydellinen tukikohta, kun haluat tutustua lähemmin Kreetaan. Panormos sopii ilman lapsia matkustaville aikuisille, jotka haluavat asua mukavasti meren äärellä. Vuokra-autolla pääset tutustumaan rantoihin, kulttuuriin ja pieniin kyläravintoloihin. Rethymnonin kujille ja viihtyisiin ravintoloihin on matkaa vain 20 km.

Panormos on pieni kylä meren äärellä keskellä Kreetan pohjoisrannikkoa. Vanhat rakennukset sijaitsevat sulassa sovussa yhdessä nykyaikaisten asuintalojen ja pienten hotellien kanssa. Kylässä on muutamia tavernoita ja kahviloita, joissa sekä kylän oma väki että matkailijat nauttivat kreikkalaista salaattia ja retsinaa peltikannusta.

Hotelli aikuiseen makuun
TUI Sensimar Royal Blue Resort & Spa -hotellissa, muutaman kilometrin päässä kylästä, on ilmapiiri mukavan rauhallinen. Molemmilta allasalueilta on näköala merelle ja voitkin rentoutua meren kohinaa kuunnellen. Aivan hotellin edessä on pieni, yksityinen ranta hotellin asukkaille. Hotellilla on spa, joogaa ja erilaisia kuntoilutunteja.

Golfia ja patikointia
Jos mielessäsi on aktiivinen loma, on Kreeta hyvä valinta. Täällä on paljon rantoja, joilla voit kokeilla vesiurheilulajeja kuten purje- tai leijalautailua. Jos haluat pelata golfia, on Hersonissoksen ulkopuolella (n. 25 km Iraklionista) 18-reikäinen kenttä. Myös luonto on kiinnostava, siihen kannattaakin tutustua patikoimalla tai maastopyöräilemällä.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Knossos ja kuningas Minoksen 3500 vuotta vanha palatsi, joka on kaivettu esiin ja osin restauroitu
  • Veneretki Santorinille tai Spinalongalle
  • Vaellus Samarian raviinissa

Tutustu Kreetaan autolla 
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Koska Panormos sijaitsee keskellä Kreetan saarta, voit helposti tehdä retkiä Hanian rannikolle ja Rethymnoniin Länsi-Kreetalle tai idän vuoristokyliin ja uimapoukamiin. Voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla » 

Sulje

Suosituimmat hotellit