Pythagorion

Viehättävä Pythagorion tarjoaa useiden rantojen lisäksi pittoreskin satama-alueen, jonka ympärillä sijaitsee ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Taustalla asuintalot kohoavat vehreiden kukkuloiden rinteille. TUI Family Life -hotellistamme löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Lue lisää

Viehättävä Pythagorion tarjoaa useiden rantojen lisäksi pittoreskin satama-alueen, jonka ympärillä sijaitsee ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja. Taustalla asuintalot kohoavat vehreiden kukkuloiden rinteille. TUI Family Life -hotellistamme löytyy tekemistä kaiken ikäisille.

Antiikin matemaatikon ja filosofin Pythagoraan mukaan nimetty Pythagorion sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä. Iltaelämä on keskittynyt viihtyisän sataman ympärille, jossa on vieri vieressä kalastusveneitä, purjeveneitä ja kenties muutama ankkuroitu luksusjahtikin.

Useita rantoja
Pythagorionissa on kaksi pientä rantaa, yksi rantakadun molemmin puolin. Heti vanhan kyläkeskuksen länsipuolelta alkaa pitkä ranta, joka ulottuu lähes seitsemän kilometrin päähän. Ranta on jaettu useampiin pienempiin rantoihin kuten esim. pitkä Doryssa Bay ja hieno Potokaki Beach. Saaren hienoimmalle Psili Ammosin hiekkarannalle pääset veneellä Pythagorionin satamasta. Noin seitsemän kilometrin päässä sijaitsevalle rannalle pääset myös vuokraamalla polkupyörän tai auton. Vuokraa auto kauttamme jo etukäteen, jolloin säästät aikaa ja vaivaa.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Päiväristeily auringosta ja uimisesta sekä barbecuesta nauttien
  • Saarikierros, jossa tutustut kyliin, temppeliin, luonnonlähteisiin ja viinitehtaaseen


Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa!

Yhdistä Patmoksen kanssa
Muistathan, että Samoksen viikon lomaan voit yhdistää toisen viikon naaapurisaari Patmoksella. Voit myös kätevästi yhdistää viikon Pythagorionin lomaasi viikon jossain toisessa Samoksen lomakohteessa.

Sulje

Suosituimmat hotellit