Vathi

Vathi on loistava matkakohde sinulle, joka haluat nauttia rantaelämästä, ostoksista ja yöelämästä sekä hitusesta kreikkalaista arkipäivää. Kaupunkia kutsutaan myös Samoksen kaupungiksi. Sen kaduilla leipomot ja puusepänverstaat sijaitsevat vieri vieressä modernien ravintoloiden kanssa. Hotellitarjonnastamme löytyy niin pieniä, persoonallisia hotelleja kuin mukavia All Inclusive -hotelleja rannalla. Lue lisää

Vathi on loistava matkakohde sinulle, joka haluat nauttia rantaelämästä, ostoksista ja yöelämästä sekä hitusesta kreikkalaista arkipäivää. Kaupunkia kutsutaan myös Samoksen kaupungiksi. Sen kaduilla leipomot ja puusepänverstaat sijaitsevat vieri vieressä modernien ravintoloiden kanssa. Hotellitarjonnastamme löytyy niin pieniä, persoonallisia hotelleja kuin mukavia All Inclusive -hotelleja rannalla.

Keskustan yläpuolella kohoaa rinteeseen vanha kaupunginosa Ano Vathi kapeine kujineen. Illan hämärtyessä kreikkalaisperheet nauttivat kaduilla päivällisiään retkipöytien ääressä, kun taas miehet kuluttavat aikaansa kahviloissa lautapelejä (tavli) pelaten ja makeaa kreikkalaista kahvia pienenpienistä kupeista hörppien.

Iltaelämää ja rantoja
Uudemmissa kaupunginosissa lähempänä merta ovat baarit trendikkäämpiä ja musiikki nykyaikaisempaa. Iltaelämä on melko rauhallista, tosin meno tiivistyy vilkkaimman matkailukauden aikana heinä-elokuussa. Vathissa on kolme pientä uima-rantaa ja pidempiä rantoja löydät muutaman kilometrin päästä kaupungin ulkopuolelta. Jos haluat päästä rannoille vaivattomasti ja  nähdä enemmän saarta, voit vuokrata auton kätevästi etukäteen

Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Saarikierros, jossa tutustut kyliin, temppeliin, luonnonlähteisiin ja viinitehtaaseen
  • Erilaisia vaellusretkiä vuoristokylien ja oliivilehtojen halki

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa!

Yhdistä Patmoksen saaren kanssa
Muistathan, että Samoksen viikon lomaan voit yhdistää toisen viikon Patmoksen naapurisaarella. Voit myös kätevästi yhdistää viikon Vathin lomaasi viikon jossain toisessa Samoksen lomakohteessa.

Sulje

Suosituimmat hotellit