Votsalakia

Rauhallinen Votsalakia sijaitsee lahden rannalla Samoksen etelärannikolla. Täällä asut lähellä luontoa kylässä, jossa on noin kymmenkunta tavernaa, muutama pikkukauppa ja pitkä hiekka- ja pikkukiviranta. Lue lisää

Rauhallinen Votsalakia sijaitsee lahden rannalla Samoksen etelärannikolla. Täällä asut lähellä luontoa kylässä, jossa on noin kymmenkunta tavernaa, muutama pikkukauppa ja pitkä hiekka- ja pikkukiviranta.

Useita kilometrejä pitkällä Votsalakian rannalla on viihtyisiä ja vaatimattomia pieniä kahviloita ja tavernoita, joissa voit syödä miekkakalaa, mustekalaa, souvlakia sekä lampaanjuustosalaattia.

Patikoi tai pyöräile pinjametsässä lammaslaumojen keskellä
Taustalla, saaren sisäosissa kohoaa mahtavia, paljashuippuisia vuoria. Alhaalla merenrannalla luonto on sitäkin vehreämpää vihreine palmuineen ja plataaneineen. Voit tehdä ihania patikkaretkiä tai pyöräillä pinjametsissä ja viljelysmailla, lammaslaumojen ja sitruuna- ja oliivilehtojen keskellä. Jos haluat tutustua saareen lähemmin, suosittelemme auton vuokraamista. Autolla voit tehdä retkiä vuoristokyliin ja rannoille, joita löytyy ympäri saarta.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Laivamatka Turkkiin sekä vierailu antiikinaikaisessa Efesoksen kaupungissa ja ostoksia Kusadasissa
  • Päiväristeily auringosta ja uimisesta sekä grillilounaasta nauttien
  • Saarikierros, jossa tutustut kyliin, temppeliin, luonnonlähteisiin ja viinitehtaaseen

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa!

Yhdistä Patmoksen kanssa
Muistathan, että Samoksen viikon lomaan voit yhdistää toisen viikon Patmoksen naapurisaarella. Voit myös kätevästi yhdistää viikon Votsalakian lomaasi viikon jossain toisessa Samoksen lomakohteessa.

Sulje

Suosituimmat hotellit