Zakynthos

Zakynthos on tunnettu vaaleahiekkaisista matalista rannoistaan, joilla vesi on kirkkaansinistä. Mutta myös vehreästä luonnosta ja ihanasta kreikkalaisesta charmista. Perheen kanssa lomaillessa, voit valita joko Blue Star -hotellimme tai jonkin muun hotellivaihtoehdon runsailla aktiviteeteilla ja ihanilla allasalueilla. Valikoimassamme on myös pieniä ja kodikkaita hotelleja, joiden omistajille hotelli asiakkaineen on kaikki kaikessa.       Lue lisää

Zakynthos on tunnettu vaaleahiekkaisista matalista rannoistaan, joilla vesi on kirkkaansinistä. Mutta myös vehreästä luonnosta ja ihanasta kreikkalaisesta charmista. Perheen kanssa lomaillessa, voit valita joko Blue Star -hotellimme tai jonkin muun hotellivaihtoehdon runsailla aktiviteeteilla ja ihanilla allasalueilla. Valikoimassamme on myös pieniä ja kodikkaita hotelleja, joiden omistajille hotelli asiakkaineen on kaikki kaikessa.      

Rantoja moneen makuun
Zakynthos sijaitsee eteläisimpänä Joonianmeren saarista, Kreikan mantereen länsipuolella. Luonto on täällä yhtä vehreää kuin naapurisaarilla, Korfulla ja Kefalonialla, mutta Zakynthoksella on lisäksi pitkiä vaaleahiekkaisia rantoja. Osalla on aurinkovarjoja ja vesiurheilua, toiset ovat enemmän ja vähemmän autioita.

Tutustu Zakynthokseen
Rantojen lisäksi saarella on paljon nähtävää ja koettavaa. Tee veneretki rantaan ajautuneelle laivalle Salakuljettajienlahdelle. Snorklaa uskomattomilla Sinisillä luolilla tai matkusta Zakynthosin kaupunkiin herkuttelemaan ostos- ja ravintolatarjonnalla, kaupungissa on mm. paljon italialaisia ravintoloita. Laganaksen vesillä voit nähdä vilaukselta uhanalaisen Carretta carretta -kilpikonnan, jotka kesällä saapuvat rannoille laskemaan munansa. Saareen tutustut helposti vuokraamalla auton, mutta myös monet retkistämme suuntaavat Kilpikonnarannalle tai Kefalonialle. Tutustu retkivalikoimaamme!

Hotelli juuri sinulle
Hotellimme sijaitsevat saaren etelä- ja itärannikolla, jossa myös parhaimmat rannat sijaitsevat. Blue Star -hotellissamme tapaat Bamsen ja asut aivan rannalla. Tietysti valikoimassamme on myös monia muita hotelleja rantojen äärellä. Pientä & kodikasta -luokasta viiden tähden De Luxeen, sekä Splash-hotelli omalla vesipuistolla.  

Valitse neljästä lomakohteesta

  • Laganas – Saaren suurin rantalomakohde, ravintoloita, iltaelämää ja pitkä hiekkaranta.
  • Kalamaki – Rauhallinen ja lapsiystävällinen, lähellä vilkkaampaa Laganasta.
  • Alykanas – Syvänsinisestä turkoosiin vaihtelevan meren rannalla sijaitsee Blue Star -hotellimme.
  • Tsilivi – Viehättävä lomakohde, lapsiystävällinen matala ranta.
  • Argassi – hyvä sijainti rannan ja Zakynthosin kaupungin äärellä.
Sulje

Suosituimmat hotellit