Tucepi

Matkusta Tucepiin, kun haluat lomailla sopivan suuressa rantalomakohteessa, joka koostuu Kroatian parhaista paloista. Rannoista, pienvenesatamista, kodikkaista ravintoloista ja kauniista rantakaduista. Kattojen yllä näet taustalla kohoavan jylhän Biokovon vuoriston ja ympäröivän vehreän luonnon. Täältä voit varata esimerkiksi pienen perheen omistaman huoneistohotellin tai hotellin All Inclusivella.     Lue lisää

Matkusta Tucepiin, kun haluat lomailla sopivan suuressa rantalomakohteessa, joka koostuu Kroatian parhaista paloista. Rannoista, pienvenesatamista, kodikkaista ravintoloista ja kauniista rantakaduista. Kattojen yllä näet taustalla kohoavan jylhän Biokovon vuoriston ja ympäröivän vehreän luonnon. Täältä voit varata esimerkiksi pienen perheen omistaman huoneistohotellin tai hotellin All Inclusivella.    

Tucepi on keskisuuri kroatialainen rantalomakohde heti Makarskan kaupungin eteläpuolella. Voit tehdä mukavia kävely- ja juoksulenkkejä pitkällä, pinjapuiden reunustamalla rantakadulla, joka myötäilee pikkukivirantaa ja kirkkaan turkoosinsinistä merta. Pienvenesatama on täynnä purjeveneitä ja lähellä on runsaasti ravintoloita ja pikkukauppoja.

Tunnelmallinen Makarska
Suosittelemme myös retkeä Makarskan kaupunkiin, jonne on matkaa vain viisi kilometriä. Kaupunki tunnetaan Makarskan Rivieran matkailun keskuksena, joka tarjoaa kaikkea vesiurheilusta iltaelämään. Samanaikaisesti se on elävä pikkukaupunki, jossa on maalauksellisen kaunis satama ja tunnelmallisia kortteleita, joissa voit poiketa vihannesmarkkinoilla, kauniisti koristelluissa kirkoissa sekä useissa pienissä museoissa.  

Dalmatian alue
Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret kuin kivettynyt vuorovesiaalto. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet. 

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa
Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.
 

Sulje

Suosituimmat hotellit