Kypros

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja puhtaine turkoosine merineen yksi Välimeren aurinkoisimmista lomasaarista. Matkusta kauttamme ja valitse itsellesi sopiva lomakohde. Valikoimassamme on moderneja hotelleja rannan lähettyviltä, jotka tarjoavat niin lastenaktiviteetteja kuin kuntoilumahdollisuuksia. Joukossa kaksi TUI Family Lifea. Lue lisää

Kypros on pehmeine hiekkarantoineen ja puhtaine turkoosine merineen yksi Välimeren aurinkoisimmista lomasaarista. Matkusta kauttamme ja valitse itsellesi sopiva lomakohde. Valikoimassamme on moderneja hotelleja rannan lähettyviltä, jotka tarjoavat niin lastenaktiviteetteja kuin kuntoilumahdollisuuksia. Joukossa kaksi TUI Family Lifea.

Lennämme suoraan etelärannikon Larnakaan ja valikoimassamme saarella on peräti seitsemän eri lomakohdetta. Valitse moderni hotelli, joka sopii niin perhelomailuun kuin lomanviettoon kavereiden kanssa. Ja EU:n vuosittaisen raportin mukaan rantoja huuhtova merivesi on Euroopan puhtainta. 

Hiekkarantoja, loungebaareja ja kulttuuria

  • Nissi Beach esiintyy usein top-listoilla, kun kyseessä on maailman kauneimmat rannat. Täällä sijaitsee TUI Family Life -hotellimme, josta löydät maksuttomat lastenkerhot kuten Bamse Clubin ja tasokkaita kuntoilumahdollisuuksia. Täällä panostetaan erityisesti ruokaan & juomaan.
  • Agia Napasta löytyy vähän kaikkea: rantaelämää, kulttuuriaarteita ja sykkiviä yökerhoja.
  • Fig Tree Bayssa meno on hieman rauhallisempaa ja monet hotellit sijaitsevat aivan rannalla.
  • Limassol sopii sinulle, joka viihdyt trendikkäissä baareissa ja ostoksilla ylellisissä liikkeissä.
  • Pafoksen maailmanperintökapunki on vuoden 2017 kulttuuripääkaupunki, joka on iloinen yhdistelmä modernia kaupunkielämää ja antiikin raunioita.
  • Aphrodite Hillsin Sensatori-hotellissamme vietät puolestaan takuuvarmasti ylellistä lomaa. Hotellilla on myös golfkenttä. 

Runsaat hotellipalvelut
Jos matkustat perheen kanssa vietät antoisinta lomaa TUI Family Life -hotelleissamme, joita Kyproksella on kaksi. Esimerkkinä TUI Family Life Nausicaa Beach, jossa on tarjolla kaikkea ryhmäliikuntatunneista nuorison ulkoleffateatteriin. TUI Sensimar -hotelliemme mukavan rauhallinen tunnelma sopii puolestaan ilman lapsia matkustaville.

Kesäuutuuksia!
Rauhallinen ja ylellinen hotellivaihtoehto perheille – uusi Blue Star Atlantica Mare Village – sijaitsee huippupaikalla laguunissa. Hotellissa on sviittejä, joista pääset uimaan suoraan huoneesta. Jos matkustat lasten kanssa ja toiveissa on vesiliukumäkiä, suosittelemme uutta Splash-hotelli Tofinista!  

Sukellusta, ostoksia ja antiikin raunioita
Kyproksella on paljon annettavaa lomailijalle – haaveilitpa sitten veneretkistä, sukeltamisesta, maastopyöräilystä, vaellusretkistä, kulttuurihistoriallisista nähtävyyksistä, viinitilavierailuista, ostoksista, iltaelämästä tai ravintoloista, joiden erikoisuudet valmistetaan puuhiiligrillissä. Tutustu retkitarjontaamme tai vuokraa auto kauttamme, ja koe näin enemmän lomallasi.

Siitä mitä voit tehdä valitsemassasi lomakohteessa Kyproksella, voit lukea tarkemmin kohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Kyproksen ilmasto
Katso Kyproksen lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Kyproksen passi- ja viisumimääräyksistä »  

Sulje

Suosituimmat hotellit