Larnaka

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla, meren, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa. Lue lisää

Larnaka on kehittynyt moderniksi välimerelliseksi kaupungiksi lukuisine muotiputiikkeineen, kahviloineen ja trendikkäine ravintoloineen. Silti se ei ole menettänyt aitoa, kyproslaista viehätystään. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla, meren, kulttuurielämän ja ravintolakatujen naapurissa.

Larnakassa on pitkä, hyvin hoidettu hiekkaranta, palmujen reunustama leveä rantakatu ja tyylikkäitä katukahviloita ja -baareja. Kauniit historialliset rakennukset, kuten turkkilainen linnoitus vuodelta 1605 ja taidehistoriallisesti mielenkiintoinen Pyhän Lasaruksen kirkko sopivat kävelyretkien suunnaksi.

Hotelli hyvällä paikalla
Atrium Zenon Hotel Apartments -hotellissamme voit yhdistää rantaelämän kaupunkielämyksiin. Illan hämärtyessä kaupungin iltaelämä herää eloon; valittavanasi on kaikkea ylellisistä italialaisista ravintoloista perinteisiin bouzoukiklubeihin ja musiikkibaareihin.

Tutustu saareen vuokra-autolla
Tutustu Kyprokseen vuokra-autolla ja huomaat pian, että saarelta löytyy rantojen ohella viinitiloja, viehättäviä kyliä ja pieniä maatiloja, joissa myydään itse viljeltyjä tuotteita. Vuokraa auto vaivattomasti jo ennen matkaa ja kysy oppailtamme parhaat vinkit. 

Mielenkiintoisia retkiä
Lähde mukaan opastetuille retkillemme ja koe:

  • Maaseudun viinitilat
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Karpasia – villiaasien valtakunta
Sulje

Suosituimmat hotellit